Style

Kruidvat verkoopt populaire viral TikTok panty voor spotprijsje

panty-tiktok-goedkoop-kruidvat

Vind je het ook altijd zo jammer dat je tijdens deze koudere dagen al die leuke jurkjes en rokjes niet meer aankan en die nu in je kast blijven hangen? Gelukkig is daar nu een oplossing voor: met deze viral TikTok panty sta je namelijk niet meer te rillen als je een kort jurkje aanhebt. Hij is nu voor een prikkie te koop bij de Kruidvat.

Warme panty legging van de Kruidvat

Ben je vaak te vinden op TikTok? Dan is je de populaire legging vast niet ontgaan. Het is een hele dikke panty met een fleece binnenkant, de je lekker warm houdt tijdens de koude wintermaanden. Doordat hij aan de binnenkant een huidkleurige voering heeft, lijkt het alsof je een dunne panty draagt. Helemaal perfect als je een leuke rokje of jurkje wilt dragen, maar geen koude benen wilt. Zo kan je toch nog jouw favoriete fancy outfit aandoen zonder dat je staat te rillen van de kou.

Wat zouden we toch zijn zonder TikTok en beautybloggers? Kom maar op met al die tips. Wij houden ervan! Zo hadden we eerder al een lifehack gedeeld waardoor je nooit meer broeken hoeft te passen in een paskamer. Altijd handig als er een mega lange rij staat in de winkel staat.

@shoshoni_vdv_ RUN don’t walk!!✨😍 @kruidvatofficieel #fleeceleggings #fashionhacks #fashiontiktok #winterfashion #kruidvat ♬ CUFF IT – Beyoncé

@vanhilstnoa Run don’t walk to Kruidvat ✨ De legging die je overal op tiktok voorbij ziet komen is nu voor €9,99 verkrijgbaar bij Kruidvat 🤩 Ik heb geen koude benen meer deze winter 🥰 #kruidvat #rundontwalk #tiktokpanty #legging #pantylegging #fyp ♬ Adrenaline – Kris Kross Amsterdam & Ronnie Flex & Zoë Tauran

Panty te koop in de winkels

Zag jij deze panty op TikTok en wilde je hem altijd al een keertje kopen? Je kunt daarvoor dus nu gewoon bij de Kruidvat terecht. Hij is helaas niet online te bestellen, dus je zal wel even een bezoekje aan de winkel moeten brengen.

De legging is verkrijgbaar in de maat S/M en L/X. Om alles nog mooier te maken: hij is ook nog eens in de aanbieding. Je betaalt nu namelijk slechts 9,99 euro in plaats van 21,80 euro. Omdat ze mega populair zijn, zouden we aanraden om linea recta naar de Kruidvat te rennen, zodat jij er nog snel eentje kan scoren.

panty-legging-tiktok-kruidvat