Shopping

Kruidvat stunt met mini Aircooler voor verfrissend prijsje van 10 euro

kruidvat-watshome-aircooler
Deze aircooler van Kruidvat brengt de perfecte verkoeling in huis (Afbeelding: Womanly.nl)

Wij Nederlanders praten graag over het weer, maar deze weken is de temperatuur helemaal ‘hot topic’. Hoe vaak heb jij al wel niet tegen je buurman of vriendin gezegd: ‘wat is het heet he’? Als jouw huis meer lijkt op een sauna, dan heb je flink wat verkoeling nodig. Kruidvat heeft hiervoor dé oplossing. Deze drogist heeft namelijk een luxe aircooler voor nog geen tientje in het assortiment. Die moeten we hebben! 

Watshome Mini Aircooler

Kruidvat verkoopt niet alleen geweldige producten voor je mooie smoeltje zoals de Q10 Booster Drops en de zelfbruiner van hun eigen merk. Nee, ze hebben ook aan jouw lichamelijke comfort gedacht. Als jij peentjes ligt te zweten, kun je dit apparaatje goed gebruiken. Hij is mega licht waardoor je hem makkelijk overal naartoe kan meenemen. Ontzettend handig voor in de tent of in de caravan. Waar je ook bent, deze parel zorgt voor verfrissing.

De luchtkoeler heeft drie standen en werkt zowel via het stopcontact  als een USB aansluiting. Als je in the middle of nowhere zit, kun je hem dus altijd nog aansluiten op je laptop die is opgeladen. Het water reservoir van de Air Cooler heeft een capaciteit van 420 ml en gaat zo’n 6 tot 8 uur mee. Met een afmeting van 18cm x 15,5 cm x 17,5 cm kan zelfs de allergrootste slapjanus hem dragen. Doordat hij wat kleiner is, weegt hij niet veel. Geen excuus dus dat je te uitgeput bent door de warmte om hem te verplaatsen.

kruidvat-air-cooler

Snel rennen naar de Kruidvat

Momenteel is deze aircooler helemaal uitverkocht in de webshop van de Kruidvat. De aanbieding stond begin van de week (24) nog in het foldertje, dus wij verwachten en hopen eigenlijk wel dat deze topper wordt aangevuld. Anders kun je natuurlijk altijd bij in de winkel vragen of ze hem nog hebben. Geen geld voor een tientje! Daar koop je tegenwoordig niet veel meer voor. Dat wordt waarschijnlijk wel rennen, voordat hij ook bij jouw plaatselijke Kruidvat is uitverkocht.

Wij zien onszelf al helemaal typen met deze verfrissende aircooler op het bureau. Zetten we hem meteen op ‘standje ijs’ Schrijft toch wat lekker zonder die zweetdruppeltjes. Ook doet ie het goed op je nachtkastje voor een betere nachtrust! 

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!