Beauty

LABAREAU: de mega populaire anti-age skincare van BN-ers

labareau-populaire-anti-age-skincare

Wie wil er nou niet stralend door het leven gaan? De anti-age skincare LABAREAU van beauty-expert Lindsay van der Looij laat je niet alleen een paar jaartjes jonger lijken, maar geeft je ook de perfecte glow. En dat kunnen we maar al te goed gebruiken met deze koude winterse dagen. Wij waren benieuwd wie deze powervrouw achter de geweldige skincare lijn is en mochten naast een interview met deze onderneemster ook nog een geweldige behandeling ondergaan.

Anti-aging skincare LABAREAU

Op Instagram zien we regelmatig verschillende influencers binnen stappen bij huidkliniek BLOY Institute in Oud-Zuid. De oprichtster, Lindsay van der Looij is al meer dan 20 jaar een begrip in beautyland. Ze staat niet alleen bekend om haar kennis over gezichtsverbetering en innovatieve huidverbeteringstechnieken, maar ook om het succesvolle ondernemerschap. De huidspecialiste leidt een team van huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten en werkt met cosmetische artsen. Volop expertise aanwezig dus!

Menig BN’ers zweren bij de fantastische beautylijn van LABAREAU: het anti-aging skincare merk dat Lindsay vorig jaar heeft gelanceerd. Wij van Womanly mochten de LABAREAU Buccal Hollywood Facial behandeling ondergaan en snappen wel waarom deze behandeling mega populair is bij onder andere Jennifer Lopez en Kate Moss. Womanly is er als fan bijgekomen. Na de behandeling stap je de kliniek uit met een flinke glow. Een make-upje is eigenlijk overbodig.

labareau

LABAREAU laat je stralen

Lindsay ontwikkelde een product dat volgens haar nog niet bestond in beautyland. Na een grondig onderzoek en een samenwerking met een zorgvuldig geselecteerd team van experts werd LABAREAU in het leven geroepen. Met de geheime en unieke SAXZ-12 technologie belooft de skincare een gezonde en jeugdige huid voor iedere leeftijd. Voor vermindering van rimpels, fijne lijntjes en meer volume van de huid ben je bij LABAREAU aan het juiste adres. De exclusieve lijn bestaat uit 8 musthave luxe anti-aging producten.

Wil je het een heel beauty routine volgen met de complete lijn van LABAREAU? Dat kan met de The Cleanser, The Toner, The Collection, The Volume, The Uplift en The Protector. Ze zorgen allemaal voor een stralende en gehydrateerde huid en dat zie je meteen! De skincare lijn wordt online verkocht op www.labareau.com, maar je kunt ze ook verkrijgen bij 8  exclusieve retail points waardoor natuurlijk ook BLOY Institute op de Willemsparkweg 168 in Amsterdam.

Testen, testen en nog eens testen

LABAREAU is niet zomaar ontstaan. Het team is 4 jaar achter de schermen bezig geweest met het ontwikkelen van deze lijn. De naam is een knipoog naar het laboratorium. Waar het allemaal is begonnen. Ook is Lindsay enorm fan van de mooiste stad Parijs. LABAREAU is dus een prachtige en chique Franse naam geworden. Zelf heeft Lindsay ook heel wat afgereisd. Zo heeft ze onder andere veel inspiratie opgedaan in Londen, Dubai en Istanbul.

Alle behandelingen test ze zelf en als dat niet mogelijk is om een of andere reden dan wordt het door iemand anders getest. Het resultaat kan je niet zomaar even weten dus daar gaat wel een jaar overheen. Bij BLOY Institute kunnen ze een huidscan voor je maken maken en het collageen meten. Het is belangrijk om te weten hoe de huid er aan de binnenkant uitziet en wat de collageenaanmaak is voordat je er een laser opzet volgens Lindsay.

Labareau-skincare

Beauty expert Lindsay van der Looij

Skinguru Linsday is dé expert op het gebied van de huid en werkt al meer dan 20 jaar met diverse skincare merken. Minder cellulitis, een gladdere huid of strakkere kaaklijn? Roept u maar! Lindsay heeft het antwoord! Onder andere Estelle Cruijff, Jaimie Vaes en Elise Schaap zijn kind aan huis bij haar.

Zelf komt ze niet uit een ondernemende familie, maar haar ouders hebben haar wel altijd geleerd dat ze moet werken voor haar geld en niet afhankelijk van iemand moet zijn. Haar passie voor huidverjonging en verbetering is ontstaan als klein meisje. Zo speelde ze altijd winkeltje en had haar ”eigen parfumerie zaakje”

Lindsay spaarde de potjes van haar moeder en oma en verkocht deze in haar ‘eigen parfumeriewinkeltje. ”Vanaf jongs af aan heeft mijn oma mij altijd al verteld dat ik nooit in de zon mag, dat is niet goed voor je huid en om een goede crème aan te brengen’  Lindsay begon in Brabant met een salon aan huis dat zo goed ging dat ze had besloten om een pand in Amsterdam te openen.

We belden haar op en konden dan ook aan haar gezellige Brabantse accent horen dat deze niet is verdwenen. Toch woont ze al een tijdje in Amsterdam; dit is natuurlijk dé plek waar alles gebeurd. In onze hoofdstad begon ze met KNAP skincare en dat werd al snel razend populair bij verschillende BN-ers. ‘Het was de tijd van botox en fillers, de apparatuur kwam wat meer om de hoek kijken en in Brabant liepen ze een beetje achter’, aldus Lindsay.

labareau-skincare-lindsay-van-der-looij

Lindsay over het ondernemerschap

We waren ook benieuwd of deze succesvolle businesswoman te maken heeft gehad met tegenslagen. ‘Ik heb altijd al meegekregen dat ik zuinig moet leven, sparen en alles terug moet stoppen in je zaak. Om alles op te bouwen heb ik 24/7 gewerkt en dat kan ook niet anders, want je hebt nog geen financiële middelen. Zo heb ik zelf met een vriendin folders gemaakt en deze in de bus gestopt bij mensen op de zondag. Iedere euro moet je heel goed besteden en alles moet je zelf doen omdat je ook geen geld hebt om personeel te betalen”.

”Ik ben midden in de crisis begonnen en dat was ook wel spannend want mensen waren heel voorzichtig en dan ben je zelf ook voorzichtig. Een fout heb ik zeker wel eens gemaakt. Een peperduur apparaat had ik gekocht dat eigenlijk het geld niet waard was en uiteindelijk niets opleverde. Weggegooid geld dus. Je moet dan afschrijven en doorgaan”. Wellicht heeft Lindsay haar succes naast haar expertise onder andere te danken aan deze prachtige positieve mindset.

Plannen voor volgend jaar

Een succesvolle onderneemster zit uiteraard nooit zonder plannen voor de toekomst. Lindsay haar wens is dan ook om LABAREAU uit te rollen naar het buitenland. Ze zitten nu in de oriënterende fase, maar zijn daarvoor veel gesprekken aan het voeren.

Wij waren ook benieuwd wat de skinguru als beautytrend ziet aankomen voor het aankomend jaar. ”Op Tiktok zie ik dat men steeds meer bewust is van de ingrediënten van een merk. Een Glowy skin is nu ook super trendy; minder make-up en een mooie stralende gezondere huid gaan we zeker volgend jaar zien”.