ladder-panty-vriezer
Style

Nooit meer een ladder in je panty? Leg hem in de vriezer

Nu de feestdagen steeds dichterbij komen, kunnen we niet meer zonder een panty. Het liefst doe je tijdens de koudere dagen een zo dik mogelijke aan, maar helaas staat dat niet altijd even charmant. Wist je dat Kruidvat hiervoor de oplossing heeft? Zij verkopen dé populaire TikTok fleece panty voor een prikkie. Met een huidkleurige voering lijkt het net alsof je een dunne variant draagt. Nu nog zorgen dat je geen ladder krijgt. De oplossing hiervoor? Stop hem van tevoren in de vriezer.

Nooit meer een ladder in je panty

Heb je eindelijk het perfecte exemplaar gevonden die precies goed zit en de juiste dikte heeft, trek je er zo een mega ladder in. Voor iedere vrouw ongetwijfeld heel herkenbaar. Hoe voorzichtig je vaakook doet, soms lijkt het onmogelijk om je panty helemaal onbeschadigd te houden.

Het online fashion magazine MonStyle kwam met dé oplossing waarbij die akelige ladders verleden tijd zijn. Hoef je ook niet meer een extra exemplaar voor de zekerheid in je tas te doen.

ladder-vriezer-panty

Stop je panty in de vriezer

Voordat je de panty voor het eerst aandoet, maak je hem vochtig en stop je hem in een plastic zakje. Vervolgens laat je dit zakje een nacht in de vriezer liggen. Ziet er misschien een beetje gek uit naast de pizza’s en kliekjes ingevroren afhaalchinees, maar het is voor een goed doel. De volgende dag laat je het kousenbroekje goed ontdooien en opdrogen.

Nu vraag je je vast af hoe het mogelijk is dat je op deze manier geen ladder erin krijgt. De kou van de vriezer zorgt ervoor dat de vezels in je panty veel sterker worden. Dit voorkomt dus de kans op een ladder. Gelukkig hoef je dit niet elke keer te doen nadat je hem hebt gewassen. Slechts één keer is genoeg. Mega handig dus!panty-ladder-vriezer

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!