Beauty

Deze 5 lange kapsel modellen zijn dé haartrend van 2023

lange-kapsels-modellen-haartrend-2023

Op zoek naar inspiratie voor een nieuw kapsel? Eerder schreven we al over 40 kapsel haartrends voor 2023 en inspiratie voor korte kapsels. Maar ook met je lange lokken kun je veel verschillende dingen doen. Hier lees je de 5 haartrends voor lang haar in 2023. 

1. Middenscheiding

Als een Kardashian een bepaalde haarstijl heeft, dan kun je ervan uitgaan dat het direct een trend wordt. De iconische middenscheiding van Kim Kardashian is het voorbeeld van een haarstijl die door veel andere vrouwen met (middel-)langhaar wordt nagedaan.

Deze haartrend is lekker simpel om te dragen en heeft weinig styling nodig. Je kunt ervoor kiezen om al je lokken op dezelfde lengte te dragen, of om je voorste lokken in laagjes te knippen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

2. Haarclips

Leuk én handig tegen die irritante lokken die steeds in je gezicht hangen: grote haarclips die je haar uit je gezicht houden. Koop een grote clip in een funky kleurtje voor een extra vrolijk effect.

Deze leuke clips passen bij elk haartype, of je nou krullend haar of stijl haar hebt. Je doet ze makkelijk in en door de vele kleurtjes waarin ze verkrijgbaar zijn match je ze eenvoudig met je outfit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

3. Charming curls

Heb je van jezelf al mooi krullend haar, dan zeggen we: vooral niks meer aan doen. Krullend haar is namelijk super trendy op dit moment.

Heb je van jezelf slag, dan kun je prachtige krullen maken door ze na het wassen te stylen met een speciale föhn. Gebruik wat textuurspray voor extra volume om je krullen de hele dag mooi te houden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)


4. Butterfly haartrend

Influencer Matilda Djerf maakte de Butterfly look wereldberoemd. Bij deze look wordt het haar aan de zijkanten van het gezicht in aflopende laagjes geknipt, waardoor ze het gezicht omlijsten.

Voor een extra speels effect kun je de laagjes nog eens extra vastzetten met krulspelden en even kort föhnen. Zo krullen ze speels naar buiten en blijven ze langer zitten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MATILDA DJERF (@matildadjerf)

5.  Lovely layers

Een goede truc om je haar wat minder zwaar en sloom te doen lijken: laat er door je kapper laagjes in knippen. Zelfs bij dun haar dat snel plat ligt kunnen laagjes voor wat extra volume zorgen.

Kneed je haar na het wassen met een handdoek of t-shirt droog om de laagjes extra volume te geven terwijl ze opdrogen. Deze laagjes staan ook super leuk bij een rechte pony.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)