Beauty

Lash separator is dé uitkomst voor plakkerige wimpers

lash-separator-plakkerige-wimpers

We mogen niet klagen met al die fantastische mascara’s die je tegenwoordig kan kopen. Het internet was laatst helemaal in de ban van een wimperverlengende mascara van 3 euro. We proberen dit goedje altijd zo netjes mogelijk aan te brengen, maar soms is dat helaas geen succes. Je wimpers lijken in dat geval op een zielig hoopje plaksel met hier en daar wat klontjes ertussen. Gelukkig is daar nu een top oplossing voor: de lash separator. In het Nederlands ook wel de wimper splitter genoemd. Een enorme hype in beautyland!

TikTok staat vol met de lash separator

Het kan best zijn dat jij deze lash separator al voorbij zag komen op TikTok. Na flink wat zoeken op verschillende sites, kwamen we erachter dat deze wimper gadget bijna nergens meer te verkrijgen is.

Gelukkig helpt de Kruidvat ons toch weer uit de brand. Eerder waren we al fan van hun Q10 booster drops en eigen merk zelfbruiner. Nu worden we ook weer heel blij van de Catrice lash separator die ze in het assortiment hebben. Voortaan zeg jij gedag tegen die vervelende kleverige wimpers.

@things.u.must.have TE KOOP BIJ KRUIDVAT VOOR €3.59 (het ligt bij de Make-Up) #lashes #lashextensions #beauty #makeup #volumelashes #eyelashextensions #eyelashes #lashartist #lash #lashesonfleek #minklashes #lashtech #classiclashes #makeupartist #mua #lashlift #lashlove #hybridlashes #brows #lashesfordays #explorepage #lashboss #eyelash #lashgoals #beautiful #love #eyes #lashaddict #mmlashes #eyebrows ♬ original sound – bestspedup

Kruidvat verkoopt de lash separator

Het is een probleem dat elke vrouw ongetwijfeld wel zal herkennen: je hebt net je gezicht voorzien van de mooiste make-up en wanneer je aan de mascara begint, blijven al die wimpers aan elkaar plakken. Hartstikke leuk als budgetproof carnavalslook; het heeft namelijk wel wat weg van spinnenpootjes. Maar toch wat minder leuk om zo op je werk te verschijnen. Via Linda.nl kwamen we op deze geweldige wimpertool.

de Lash Separator zorgt voor perfect gescheiden wimpers. Direct na het aanbrengen van mascara worden de wimpers gekamd, gescheiden en overtollige mascara verwijderd. Dankzij de licht gebogen vorm past het praktische hulpmiddel zich optimaal aan voor je oog en is het gemakkelijk te gebruiken. Veeg de Lash Separator na gebruik eenvoudig af met een vochtige doek en hij is weer helemaal klaar voor een volgende keer. Voor maar 3,99 euro scoor je hem bij de Kruidvat.

catrice-lash-separator SHOP NU VOOR 3,99