lego-disney-kasteel-bol
Foto: LEGO
Living

Dit prachtige Disney kasteel van LEGO is het perfecte cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau voor onder de boom? Eerder tipten we al deze mini Audi voor kids en deze action parfums van bekende merkgeuren. Nu nog een tip voor degene die wel van een uitdaging houdt. LEGO heeft namelijk een lijn speciaal voor volwassenen, waaronder een heus Disney kasteel(!). Het meest magische kasteel van de wereld: wie wil dat nou niet in de woonkamer hebben staan?

Magisch Disney kasteel van LEGO

Het Disney kasteel is één van de meest populaire sets van dit moment. Zelfs voetballer David Beckham haalde het kasteel in huis. De set bestaat uit 4080 stukjes en is super gedetailleerd. Het kasteel bestaat uit maar liefst vier verdiepingen met kamers vol Disney elementen. Daarnaast ontvang je er 5 Disney figuren bij (Mickey en Minnie Mouse, Katrien en Donald Duck en Tinkerbell). De prachtige set is te koop voor €389.

Best een flink prijskaartje, maar je krijgt er wel heel wat voor terug. Naast de gedetailleerde gevel met de bekende torentjes telt het kasteel zeven kamertjes met ieder een eigen thema. Daarnaast heeft het kasteel super veel extraatjes, zoals geheime compartimenten inclusief Disney objecten van de films. Vanuit de bovenste gouden toren is het zelfs mogelijk om ‘vuurwerk’ te schieten.

lego-disney-kasteel-bol-com SHOP NU VOOR 389

LEGO is ook een slimme investering

De LEGO Set van het Disney kasteel is onderdeel van de Lego 16+ lijn. Dit zijn sets van bekende objecten of gebouwen die vaak uit veel details bestaan, zoals bijvoorbeeld deze set van de Taj Mahal. Door al deze details ben je uren kwijt aan het bouwen. Het uiteindelijke resultaat lijkt dan ook meer op een kunstwerk dan speelgoed.

Dat deze sets populair zijn, blijkt ook uit de waarde die sommige sets na verloop van tijd krijgen. Er zijn namelijk sets die steeds meer geld waard worden. Verzamelaars willen deze sets zo graag hebben dat ze er veel geld voor neerleggen. Ook het Disney kasteel zou best wel eens veel geld kunnen opleveren. Disney stopt namelijk binnenkort met de verkoop, en dan zijn de bestaande sets veel meer waard. Wees er dus snel bij!

disney kasteel lego SHOP NU VOOR 389

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!