Beauty

Hebben: dit zijn zonder twijfel de lekkerste winter parfums van 2023

lekkerste-winter-parfums-2023
Foto: Freepik

Het wordt buiten steeds kouder en de winter komt eraan. Bij ieder nieuw seizoen hoort een nieuwe geur. Oftewel een nieuwe parfum. De zomerse frisse en bloemige geuren worden ingeruild door warme geuren die je doen denken aan kerst en knusse tijden. Maar met de ruime keuze die je tegenwoordig hebt in de parfumwereld is het vaak moeilijk een keuze te maken. Daarom bij deze de 5 lekkerste winter parfums die jouw dit najaar door de winter gaan helpen.

1. Chanel – N°5

De parfum die iedereen kent. Van je oma tot je tante, iedere vrouw is bekend met Chanel N°5. Een ware klassieker die je echt moet hebben in de winter. Het is een warme en rijke geur die elke avond compleet maakt. Een tijdloze parfum om voor altijd te blijven gebruiken.

lekkerste-winter-parfums-2023 SHOP NU VOOR 61,60

2. Jo Malone – Vetiver & Golden Vanilla

Bij deze rozengeur van Jo Malone denk je misschien eerder aan een zomerse bloemengeur. Maar niets is minder waar. Door de dramatische geuren zoals noten en oud, is dit luchtje helemaal geschikt voor de koudere winterdagen. De warme vanille geur geeft het een extra touch.

lekkerste-winter-parfums-2023 SHOP NU VOOR 120

3. Maison Margiela – Replica Jazz Club

De naam zegt het eigenlijk al: perfect voor een zwoele avond in een Jazz Club ergens in hartje Manhattan. Terwijl het buiten sneeuwt zit jij lekker binnen met je heerlijke warme luchtje die iedereen een knus gevoel zal geven. Een heerlijke geur die echt niet kan ontbreken in jouw geurlijstje.

lekkerste-winter-parfums-2023 SHOP NU VOOR 50,40

4. Yves Saint Laurent – Libre

Door de oranjebloesem en lavendel is deze geur een bloementuin aan rijkelijk warme geuren. De ‘Libre’ geur van YSL staat voor vrijheid en voor de vrouw die alles optimaal wilt beleven. De houtige noten van cederhout en muskus maken deze winterparfum helemaal af.

lekkerste-winter-parfums-2023 SHOP NU VOOR 70,40

5. Dior – J’adore

Dit is een buitengewone geur die iedere winter beter maakt. Door de ylang-ylang, de Turkse Damascus roos en Arabische jasmijn uit India is deze parfum als het ware een warm laken dat je om je heen slaat. Je zult alleen maar complimenten krijgen wanneer je dit luchtje draagt. We ‘J’adore’.

lekkerste-winter-parfums-2023 SHOP NU VOOR 69,60