lena-echte-meisjes-in-de-jungle-brazilian-butt-lift
Foto: @lena.nhds
Media & Entertainment

Lena (Echte Meisjes in de Jungle) heeft spijt van Brazilian Butt Lift

Niet gezegend met grote billen of grote borsten? Dat hoeft uiteraard ook helemaal niet, want elk lichaam is prachtig. Toch kan je, je soms flink onzeker voelen als je deze altijd al op je wenslijstje hebt staan. Tegenwoordig is alles mogelijk om te laten doen, zelfs een butt lift. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het altijd gaat zoals je had gehoopt. Behandelingen kunnen weleens flink mis gaan. Zo ook het geval voor Lena Semenova (23) uit ‘Echte Meisjes in de Jungle’. Zij heeft mega spijt van haar Brazilian Butt Lift vertelde ze gisteren aan tafel bij Jinek.

Brazilian Butt Lift ging compleet mis

Dat behandelingen verkeerd kunnen uitpakken, hebben we al kunnen lezen bij de vrouw die spijt had van haar oogballen paars en blauw tatoeëren en hier zelfs blind van werd. Ook bleek het verhaal van de vrouw die haar wenkbrauwen ging tatoeëren en met vier stuks terug kwam niet helemaal een succes te zijn. Gisteravond deed Lena die bekend werd van haar deelname aan Ex On the Beach en nu te zien is in Echte Meisjes in de Jungle zit, haar verhaal bij Jinek.

“De laatste behandeling die ik heb laten doen was door een arts die mijn lichaam heeft verminkt”. “Ik sta ook niet meer achter de grote billen.”, aldus Lena. Ze zegt betaald te hebben voor de Brazilian Butt Lift wat achteraf verkeerd uitpakte. De bedoeling was eigenlijk om vet weg te halen maar volgens het ‘Echte Meisje’ zit het vet nog steeds in haar lichaam. Haar lichaam heeft een hele andere vorm gekregen als we het vergelijken toen ze meedeed aan Ex On the Beach.

lena-brazilian-butt-lift
Foto: @lena.nhds

Valpartijen in Echte Meisjes in de Jungle

Als je net als ons groot fan ben van deze heerlijke serie dan is het je vast niet ontgaan dat Lena om de haverklap haar evenwicht verliest. Omdat haar lichaam totaal uit verhouding is ligt ze binnen no-time gestrekt op de grond. Haar bouw is ontzettend veranderd na de behandeling.

Toch had Lena van tevoren geen horrorverhaal gehoord over een Brazilian Butt Lift van andere meiden. Zelf is ze erg petite dus had ook nooit verwacht dat haar lichaam zo zou worden. Jinek stelde de vraag aan Lena of ze nu ongelukkig is. Daarop reageert Lena eerlijk met: ”Niet per se doodongelukkig, maar ik vind het wel zonde dat ik er überhaupt aan ben begonnen. Als ik dit had geweten had ik het ook nooit gedaan”.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

lena-echte-meisjes
Foto: @lena.nhds