de 5 leukste beauty bloggers in nederland
Beauty

De 5 leukste beauty bloggers in Nederland

Beauty bloggers: Wij zijn fan van ze! Voor de nieuwste trends en de beste beauty tricks en tips zijn er genoeg leuke beauty bloggers. Ook in Nederland hebben we er een paar pareltjes tussen zitten die al onze beauty vragen beantwoorden. Vandaag zetten we de 5 leukste beauty bloggers uit Nederland op een rijtje. Enjoy! 

1. Mascha Feoktistova (Beautygloss)

Beautyblogger Mascha is sinds 2007 bezig met een beautyblog en heeft haar eigen YouTube kanaal Beautygloss. Nadat ze een dochter heeft gekregen zien we iets minder beautyblogs van haar voorbij komen. Wel post ze nog steeds content op meerdere sociale media platforms zoals YouTube, TikTok en Instagram

Je kunt van haar reviews over make-up producten, parfum tips en het testen van schoonheidsproducten verwachten. Daarnaast zijn haar ”GRWM” oftewel get ready with me video’s ook heel populair. Daarnaast plaats ze nog behulpzame make-up tips en heeft ze een vlog kanaal waar ze dagelijks video’s post over haar leven als moeder en partner. Je kan haar het beste volgen als je houdt van beauty, tips voor het dagelijkse leven en content of het moeder zijn.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mascha Feoktistova (@beautygloss)

2. Jiami

Jiami post sinds 2012 video’s op haar YouTube kanaal. Haar video’s zijn vooral haarverzorging, fashion en dagelijkse tips gerelateerd. Sinds kort post ze video’s waar ze make-up van de action uittest of haar gezicht voor de ene helft met dure make-up opmaakt en de andere helft met goedkope make-up opmaakt om te testen wat beter werkt.

Daarnaast deelde Jiami haar ontroerende verhaal over haar eetstoornis en haar reis naar verbetering. Op dit moment is ze happy en healthy en verhuist ze binnenkort naar Hong Kong! Heb jij nu interesse in Jiami haar beauty en reis vlogs dan kan je haar het beste volgen op de Instagram van Jiami waar je dagelijks een update krijgt over haar leven.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jiami (@jiami)

3. Jessie Maya

Jessie Maya treedt voor het eerst in 2015 de YouTube wereld binnen waar Jessie video’s post over het uittesten van make-up en haar transitie van man naar vrouw. Ze staat bekend om haar make-up skills en haar transgender updates waar zij de kijker meeneemt in haar transitie en het proces. Ze werkt samen met andere welbekende beautybloggers als Beautygloss en post tot heden make-up content.

Haar naam is nu niet alleen bekend in de YouTube wereld maar ook in de make-up industrie doordat zij sinds kort haar eigen make-up bedrijf lanceerde ‘Cursed Cosmetics’. Houd jij van video’s waar make-up producten worden getest en ben jij benieuwd naar Jessie Maya haar make-up lijn? Volg Jessie Maya dan op Instagram.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jessie Bosch (@jessie_maya_)

4. Joy van Beautynezz

Joy startte als 14-jarige een YouTube kanaal genaamd Beautynezz. Onder de beauty bloggers is ze razend populair. Beauty, schoolspullen en de Amerikaanse cultuur staan centraal in haar video’s. De afgelopen twee jaar post ze geen video’s meer op YouTube maar is wel voor video content te vinden op TikTok, hier plaatst ze korte video’s hoe ze haar make-up en haar doet voor werk of uitgaan.

Door haar succes op YouTube heeft ze samengewerkt met Hema voor een eigen schoolspullen. Mocht je geïnteresseerd zijn in Joy haar beauty tips voor trendy make-up neem dan vooral een kijkje op de Instagram van Beautynezz.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Joy 🤍 (@beautynezz)

5. Veracamilla

Veracamilla post sinds 2009 beauty video’s. Recent plaatst zij niet alleen video’s over hoe je er mooi uit kan zien maar ook hoe je je mooi van binnen kan voelen en richt ze haar content meer op ‘inner beauty’.

Precies 3 jaar geleden nam Veracamilla een pauze met het creëren van content maar kwam al snel terug met nieuwe content over beauty en haar dagelijkse leven. Wil jij je van binnen en buiten mooi voelen neem dan vooral een kijkje op Veracamilla haar Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vera Camilla 🦋 (@veracamilla)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!