lidl-action-bol-com-deals-week-12-2023
Life & Health

7x Lidl, Action en Bol.com deals voor een gezonder leven

Zelfliefde begint bij goed voor jezelf zorgen. Neem bijvoorbeeld eens een dag in het weekend vrij en ontspan met je eigen thuisspa, of kook een lekker gezond gerecht voor jezelf. Ben je van plan om voortaan wat gezonder te gaan leven?  Dan zijn de Lidl, Action en Bol.com deals van deze week perfect voor je.

1. CRIVIT Sporthorloge Lidl

Meten is weten, en dat geldt ook voor je gezondheid. Een sporthorloge helpt je om te zien of je qua gezondheid op de goede weg zit. Dit CRIVIT Sporthorloge meet je hartslag, telt je stappen en houdt zelfs je slaapkwaliteit bij.

Je kunt dit horloge ook goed gebruiken om je sportactiviteiten te meten. Je kunt op het horloge verschillende sportdoelen instellen gebaseerd op je individuele metingen. Het horloge is waterdicht en bevat ook een agenda, wekker en een calorieverbruik meter. Je ideale sportmaatje!

lidl-action-bol-deals-horloge

SHOP NU VOOR 24,99

2. Complete boksset Action

Voor degenen die wel wat extra stress en frustratie in hun leven kwijt kunnen, verkoop de Action nu een complete boksset voor €59,95. De boksset bestaat uit een bokszak van 18 kg, bokshandschoenen en een plafondbeugel.

De handschoenen zijn gemaakt van kunstleer en passen perfect om je handen dankzij de schuimvulling. Boksen is een super goede sport voor zowel je lichaam als je geest. Het bevordert je algemene spierkracht, conditie, balans en vetverbranding.

lidl-action-bol-deals-bokszak

SHOP NU VOOR 59,95

3. Yogamat Bol.com

Ben je meer een fan van wat rustige sporten? Dan is yoga de perfecte sport voor je. Bij Yoga train je niet alleen je hele lichaam, maar ook je geest. Het is een goede manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse stress en je lichaam wat extra aandacht te geven.

Deze yogamat van Bol.com maakt het extra makkelijk om ook thuis een yogalesje te volgen. Tegenwoordig vind je op YouTube namelijk veel gratis yoga lessen die makkelijk te volgen zijn voor elk niveau. Leg de mat in een rustige ruimte neer en je bent helemaal klaar voor je eigen priveles.

lidl-action-bol-yoga-mat

SHOP NU VOOR 19,95

4. Bamboe weegschaal Lidl

Na al dat sporten ben je soms wel benieuwd of je al resultaat geboekt hebt. Deze weegschaal met een leuk bamboe jasje is niet alleen handig in gebruik, hij staat ook nog eens leuk in je badkamer.

De weegschaal heeft een step-on functie waardoor hij meteen aangaat wanneer je erop gaat staan. Het LCD scherm laat snel en duidelijk je gewicht zien. De weegschaal werkt op meegeleverde batterijen.

lidl-action-bol-bamboe-weegschaal

SHOP NU VOOR 24,99

5. Nuvance Springtouw Bol.com

Vond jij het als kind ook zo heerlijk om lekker buiten met het springtouw te spelen? Stiekem is dit ook als volwassene nog ontzettend leuk om te doen. Het Nuvance springtouw van Bol.com is een stukje professioneler dan je springtouw van vroeger, want hij bevat een LCD scherm waarmee hij het aantal keer dat je springt precies meet.

Zo kun je voor jezelf elke dag een springdoel instellen en gemakkelijk zien wanneer je je doel hebt behaald. Ook leuk: het springtouw komt inclusief een e-book met oefeningen. Wedden dat je nog steeds net zoveel plezier als vroeger hebt?

lidl-action-bol-deals-springtouw

SHOP NU VOOR 11,95

6. Weerstandsbanden Bol.com

Ben je toe aan een wat zwaardere workout, gebruik dan deze weerstandsbanden van Bol.com. De banden zijn multifunctioneel in gebruik en kunnen vooral helpen bij het trainen van je benen en billen.

Je ontvangt drie weerstandsbanden die ieder een eigen weerstand hebben: de groene band heeft een weerstand van 8-14 kg, de roze van 13-22 kg de en lila band heeft een weerstand van 18-34 kg. De banden zijn lekker stevig en hebben een anti-slip band, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat ze knappen of wegslippen.

lidl-action-bol-deals-sportband

SHOP NU VOOR 10,65

7. InShape Hometrainer Action

Met de InShape hometrainer van de Action hoef je écht nooit meer naar de sportschool. Met deze hometrainer kun je gewoon je favoriete show op Netflix aanzetten terwijl je ondertussen de longen uit je lijf fietst.

Dankzij de 8 magnetische weerstanden stel jij de hometrainer altijd perfect in op je eigen kracht. Het LCD scherm laat zien welke afstand je hebt afgelegd, hoelang je al aan het fietsen bent, hoeveel calorieën je hebt verbrand en wat je hartslag is. Zo lig je straks met een killerbody op het strand!

lidl-action-bol-deals-hometrainer

SHOP NU VOOR 149

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!