Shopping

Last minute kerst koopjes: de beste Lidl, Action en Kruidvat deals

Lidl Action Kruidvat deals week 51 2022

We gaan ervan uit dat jullie, net als wij, warm worden van verrassende koopjes en goedkope pareltjes. Helaas was Black Friday alweer een eeuw geleden, maar er is een plek waar het altijd feest is. Je raadt het al, we hebben het over de webshops van Lidl, Action en Kruidvat en deze week scoor je er extra stijlvolle en handige gadgets.

1. Sneaky tv simulator – Lidl

Een goed voorbeeld van zo’n handige gadget is deze tv simulator, die je nu bij Lidl kunt bemachtigen. Het is een onopvallend apparaatje dat precies doet wat de naam al doet vermoeden: het doet alsof er een televisie aan is in huis.

Ok maar waarom zou je dat willen? De tv simulator is bedoeld als afschrikmiddel tegen inbrekers. Als ze denken dat er iemand thuis tv zit te kijken, zijn ze minder snel geneigd naar binnen te glippen. Het apparaat komt met een timerfunctie en lichtsensor, zodat hij automatisch ingeschakeld kan worden bij schemering.

Lidl tv simulator SHOP NU VOOR 17,99

2. Behaaglijk warme elektrische deken – Kruidvat

De temperatuur buiten wordt steeds lager, terwijl je gasrekening juist stijgt naar ongekende hoogtes. Lekker warm blijven zonder torenhoge energiekosten? Haal dan deze Medisana elektrische onderdeken in huis bij Kruidvat.

De deken is bedoeld voor onder je hoeslaken, zodat je ’s nachts lekker warm dromenland in kunt zonder dat de verwarming de hele nacht waardevolle euro’s verslindt. De deken is instelbaar op 4 verschillende temperaturen en komt met een oververhittingsbeveiliging.

Kruidvat elektrische onderdeken SHOP NU VOOR 36,99

3. Fujifilm Instax Square SQ1 camera – Kruidvat

Het is ontzettend handig dat je zo’n beetje een oneindige voorraad aan foto’s op je telefoon kunt opslaan, maar sommige foto’s verdienen een plek in de fysieke wereld. Om snel je beste selfies te printen of party pics fysiek te delen met je vrienden, heeft Kruidvat een compacte Fujifilm Instax Square SQ1 camera voor je.

Het cameraatje regelt zelf de belichting, zodat jij er alleen maar cute uit hoeft te zien. De foto’s zijn zo’n 6 bij 6 cm groot en perfect voor dat nostalgische Polaroid gevoel. Op het moment krijg je bij Kruidvat meteen ook een gratis beschermhoes, zodat je camera niet meteen kapot valt.

kruidvat instax squre sq1 camera SHOP NU VOOR 99,99

4. Blender met kookfunctie – Lidl

Wat is er handiger dan apparaten die taakjes van je overnemen? Multifunctionele apparaten, die meteen ook de volgende stap automatisch uitvoeren. We hebben het over Lidl’s Silvercrest blender, die meteen ook is uitgerust met een kookfunctie.

Dat betekent dat het apparaatje je groentes en vruchten eerst voor je pureert en ze vervolgens helemaal zelf kan omtoveren tot een heerlijk soepje, een smoothie, compote of saus. Daarnaast heeft het ding ook een warmhoudfunctie, zodat je soep niet meteen ijskoud is met de huidige temperaturen in huis.

Lidl blender met kookfunctie SHOP NU VOOR 69,99

5. Braun multifunctionele gezichtsepilator – Kruidvat

Het lijkt wel alsof we als vrouw in een eeuwige strijd verwikkeld zijn met onze haren. Op je hoofd moeten de haren het liefst zo weelderig mogelijk zijn. Ook je wenkbrauwen en wimpers mogen lekker vol zijn, maar die haren op de rest van je gezicht zijn weer “uit den boze”.

Mocht je zelf vinden dat het wat minder harig mag en helemaal klaar zijn met pijnlijke wax strips, heeft Kruidvat the next best thing voor je: de Braun FaceSpa Pro 910. Het apparaatje is een gezichtsepilator, die zelfs de meest korte haartjes voor je kan grijpen. Daarnaast is het ding meteen ook een gezichtsreiniger en zou het je foundation 6 keer beter eraf halen, dan wanneer je dat handmatig zou doen.

Kruidvat Braun FaceSpa gezichtsepilator SHOP NU VOOR 99,99

6. Dubbele smart fryer – Action

Je kent de o zo populaire hetelucht friteuse, waarmee je gezondere snacks maakt en die ook nog eens minder elektriciteit kost dan je standaard oven. Maar ken je Action’s dubbele smart fryer versie van het ding?

De dubbele smart fryer is een heteluchtfriteuse, maar dan met twee verschillende mandjes om zonder gedoe meerdere dingen tegelijkertijd klaar te maken. En dankzij de smart function feature zijn die meerdere dingen ook nog eens tegelijkertijd klaar. Zet deze maar op je kerstlijstje.

Action dubbele smartfryer SHOP NU VOOR 79,95

7. Sfeervolle LED-boom – Lidl

Over kerst gesproken, ben je al helemaal klaar met je versieringen? Als je nog iets zoekt dat meteen een hoop sfeer aan je kamer toevoegt, kun je bij Lidl terecht voor dit sfeervolle LED-boompje.

Het boompje komt in verschillende uitvoeringen. Zo kun je gaan voor een versie met warmwit licht of bijvoorbeeld een kersenboom met gekleurde LED-lampjes. Verder kun je aan de slag met een 6-uurs timer en kan de boom je ingesteld dagritme automatisch herhalen.

Lidl LED-boom SHOP NU VOOR 19,99

Nog meer fantastische koopjes?

Begint het te kriebelen nu je aan het einde bent gekomen van de lijst? We begrijpen het, koopjes smaken altijd naar meer. Om je koopjeskriebel te verzadigen hebben we nog een paar leuke must-haves voor je.

Wat dacht je van Action’s L’Oréal mascara dupe, Lidl’s budget vriendelijke luchtreiniger of deze spotgoedkope kerstboom, die je last minute nog bij Action kunt scoren?