Shopping

Broodtrommel van Lidl lijkt op luxe merk Smeg en houdt je brood lang vers

lidl-broodtrommel-smeg
Foto: Lidl

Een mooie dupe die ook nog eens vriendelijk is voor de portemonnee – wij houden ervan! Zo doen we elke keer een vreugdedansje als we weer een lekker ruikende dupe van de Rituals doucheschuim ontdekken, zoals deze Lidl dupe van de bekende Sakura lijn. De Lidl verkoopt nu een dupe van de bekende Smeg broodtrommel waarin je je brood super stylish kunt bewaren.

Smeg look-a-like broodtrommel bij de Lidl

Heb je een lekker brood gehaald, dan wil je hem het liefst zo lang mogelijk vers houden. Er bestaan verschillende manieren om je brood lang vers te houden, maar met een goede broodtrommel weet je zeker dat je lang van een vers sneetje brood kunt genieten. Daarom werden wij erg enthousiast toen we bij Jan Magazine de tip voor deze toffe broodtrommel voorbij zagen komen.

Het merk Smeg staat bekend om zijn retro keukenapparatuur en -accessoires, zoals de vrolijk gekleurde koelkasten en pastelkleurige keukenmachines. De producten van Smeg zijn oogstrelend mooi, maar komen helaas ook met een flink prijskaartje. Daarom is de Smeg look-a-like broodtrommel die nu bij de Lidl te koop is wat ons betreft een schot in de roos.

smeg-broodtrommel-rood

SHOP NU VOOR 14,99

Metalen broodtrommel bij de Lidl

De broodtrommel is gemaakt van metaal en heeft een klapdeksel. De trommel is ook voor de kleinere keukens uitermate geschikt: met een formaat van 29,5 x 19,5 x 15,5 cm. Het deksel gaat geruisloos dicht door de speciale buffers aan de onderkant van de deksel. Aan de achterkant van de trommel zitten kleine luchtgaten tegen het vormen van schimmel.

De metallic zilveren cijfers op de voorkant geven de broodtrommel een extra retro tintje. Dankzij het slimme design blijft je brood super lang vers. Deze stijlvolle broodtrommel is online verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood en creme. Je koopt deze toffe broodtrommel dupe voor maar €14,99. Wees er wel snel bij, want ze vliegen de webshop uit.broodtrommel-smeg SHOP NU VOOR 14,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!