Shopping

Vliegt de winkel uit: Lidl geeft jou een warme winter voor maar 49,99

lidl-convectorkachel
Foto: Lidl

Het is officieel gedaan met die leuke zomerjurkjes en fleurige rokjes. Je kan ze hoogstens nog dragen met een dikke panty of legging eronder. Achja, stiekem verheugen we ons ook wel een beetje op de komst van de man met de lange baard en al die heerlijke oliebollen. Toch kan het soms aardig koud worden, waardoor een kachel niet een overbodige luxe is. Gelukkig verkoopt discounter Lidl er eentje voor een spotprijs! 

Elektrische kachel van Silvercrest

Discounter Lidl maakt ons altijd weer blij met deze fijnste deals. Ze verkopen niet alleen de goedkoopste bananen en avocado’s, maar zijn ook nog eens toppers op het gebied van dupes. Zo hebben ze bijvoorbeeld een La mer look-a-like van maar 4 euro, terwijl de echte crème je maar liefst 516 knaken kost.

Daarnaast vind je op de webshop van de Lidl ook een aantal budgetvriendelijke parels. Neem bijvoorbeeld deze Elektrische convectorkachel met maar liefst 3 warmteniveaus. Voor een snelle en behaaglijke warmte is dit apparaat toch wel je beste vriend deze winter.

lidl-discounter-kache SHOP NU VOOR 49,99

Specificaties Covectorkachel

Het liefst besparen we zoveel mogelijk geld de aankomende tijd. Stiekem weten we natuurlijk dat het een dure periode gaat worden met al die cadeaus. We hebben je daarom eerder al blij gemaakt met 7 tips om de winter door te komen zonder de verwarming aan te zetten. Heel fijn om dit in je achterhoofd te houden, maar we weten ook allemaal dat we niet op een tropisch eiland wonen. Het kan soms erg koud worden. Dan wil je er toch wel lekker warmpjes bij zitten met een goede kachel.

Voor maar 49.99 euro hoef je daar niet aan te twijfelen. Met een traploze thermostatische regelaar kun je kiezen tussen 750, 1250 of 2000W. Hij heeft een verwarmings bereik tot 20 m³ en een draaggreep om gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte te vervoeren. Mega handig als je het in een andere ruimte warm wil maken. Ook goed om te weten: het apparaat schakelt automatisch uit wanneer de temperatuur is bereikt en heeft zelfs een overhittingsbeveiliging.

lidl-convectorkachel-e SHOP NU VOOR 49,99

Verkrijgbaarheid van de convectorkachel

Binnen 3 werkdagen kun jij genieten van alle warmte in huis. Deze kachel is namelijk direct leverbaar via de online webshop van de Lidl. Lekker vanuit je luie stoel bestellen en de pakketjesbezorger afwachten. Makkelijker kan het niet! Jij hoeft dan in ieder geval niet bibberend de winterdagen door te brengen.