Beauty

Lidl verkoopt crème vergelijkbaar met peperdure variant van 500 euro

lidl-crème-vergelijkbaar-dure

We weten inmiddels dat Lidl mega goede producten heeft voor een spot prijsje, maar toch blijven ze ons verbazen. De supermarkt verkoopt namelijk een goede dagcrème die razend populair is omdat het een zelfde ingrediënt bevat als die van een mega dure crème. We hebben het dan over de werkzame stof Myramaze. Die van de Lidl kost je nog geen 4 euro. Ter vergelijking; voor de duurdere crème leg je 470 euro neer op de toonbank. Tel uit je winst!

Lidl crème wordt als wondermiddel gezien

De cellular beauty lijn van de Lidl zou bijna dezelfde bestanddelen hebben als één van de duurste crèmes ter wereld: La Prairie Cellular Radiance Anti-aging Day Cream. Inmiddels is deze dagcrème uit het assortiment gehaald en wordt de nachtcrème: La Prairie Cellular Radiance Nachtcrème nog wel uit dezelfde lijn verkocht. Voor deze crème moet je flink in je buidel tasten, want deze skincare kost je maar liefst 516 euro.

Zoals eerder gezegd bevat de Lidl crème net als die van La Prairie de stof Myramaze. Deze werkzame stof is een verzamelnaam voor een paar ingrediënten. Dit zijn Propanediol, Water, Myrothamnus Flabellifolia Extract, Ascorbic Acid en Citric Acid. Nu ben je vast benieuwd wat deze stof dan precies doet? Myramaze hydrateert de meest droge huid en bij langdurig gebruik wordt de huidtextuur verbeterd. Een echt wondermiddeltje mag je dus wel zeggen!

lidl-crème-Cien Cellular Beauty

la-prairie-crème

Cien Cellular Beauty lijn van de Lidl

De Cien Cellular Beauty lijn bestaat uit 4 producten: een dagcrème, nachtcrème, oog mousse en een serum. Ze hebben stuk voor stuk een verkoopprijs van €3,99. Dat is dus een flink verschil met de La Prairie crème. Deze beauty lijn belooft rimpels te voorkomen en je huid een echt glow te geven. Klinkt goed toch? De perfecte crème om aan te brengen onder je trendy make-up.

Als we de lijst van ingrediënten vergelijken met die van La Prairie en Cien, dan is de duurdere iets langer dan de Lidl crème.  Dit zegt niet meteen dat de duurdere variant ook beter is. Allebei de crèmes beschermen de huid met een SPF. Echter heeft Lidl zelf nooit gezegd dat ze een dupe hebben uitgebracht van de La Prairie crème. Dit nieuwsbericht is via de UK nieuwssite the Sun naar buiten gebracht en sindsdien pakken verschillende websites het op en is de crème een ware hype geworden.

creme aanbrengen