Beauty

Deze Lidl doucheschuim van €3 ruikt hetzelfde als Rituals Sakura

lidl-doucheschuim-rituals-sakura

Het liefst staat onze douche vol met heerlijke Rituals producten. Niet alleen omdat deze er zo luxe uitzien, maar ook omdat ze heerlijk ruiken. Helaas is het voor je portemonnee wat minder fijn. Gelukkig heeft Lidl daar dé oplossing voor.  Deze goedkope supermarkt verkoopt namelijk een doucheschuim voor maar €3 die precies hetzelfde ruikt als Rituals. Die moeten we hebben! 

Lidl verkoopt dupe van Rituals Sakura

Elke keer zijn we weer verrast door de nieuwe fijne geuren die Rituals uitbrengt. We kunnen dan ook niet even snel door de winkel lopen, maar willen alles ruiken. Al die verlangens, brengen natuurlijk ook wat kosten met zich mee. Eerder maakte ons hart dan ook een sprongetje van geluk toen we ontdekten dat de Kruidvat een heerlijk ruikende dupe in de schappen heeft staan. Volgens de winkel ruikt hun ‘Happy Harmony’ douchegel namelijk precies hetzelfde als de ‘Happy Buddha’ variant van Rituals.

Niet alleen zijn we gek op deze sinaasappelbloesem geur van de Happy Buddha, maar ook de witte Sakura-lijn blijft altijd wel wel tussen ons favoriete lijstje staan. Deze doet het overigens altijd goed op verjaardagen. De heerlijke kersenbloesem geur, die is verslavend. Vind je €9,50 nog best veel voor de Foaming Shower Gel van Rituals? Daar heeft de Lidl wat op gevonden. Voor maar €3 staat er een dupe in de winkel.

lidl-doucheschuim-ruikt-hetzelfde-rituals-sakura

Spa Moments Rose Blossem van Lidl

Ken jij het merk Cien van de Lidl? Deze lijn heeft mega fijne producten voor een spotprijsje. Zo verkopen ze zelfs een créme vergelijkbaar met een peperdure variant van 500 euro. Hij bevat hetzelfde ingrediënt (Myramaze) als die van La Prairie. Voor deze crème moet je alleen flink in je buidel tasten, want deze skincare kost je maar liefst 479 euro. Een flink verschil met die van de Lidl. Hier betaal je namelijk maar 4 euro voor.

Het product waar je nu heel blij van gaat worden is Cien Spa moments met de geur Rose Blossem. Verschillende TikTokker delen een video waarin ze vertellen dat ze de doucheschuim precies hetzelfde vinden ruiken als die van Rituals. Dat wordt rennen naar de Lidl!

@jennifermertens_ Run! #lidl#rituals#dupe#douche#verzorging#voorjou#vjp#foryou ♬ origineel geluid – Jennifermertens

@valerielemon_ LIDL & RITUALS?!💜💖💚 #foryoupage#viraal#lifehack#fypシ#trending#viral#mood ♬ origineel geluid – Valerie Lemon

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!