Shopping

Lidl verkoopt energiezuinige elektrische haard voor loeihete spotprijs

lidl-elektrische-haard-energiezuinig
Afbeelding: Lidl

De laatste heerlijke zomerdagen zijn aangebroken, en wij genieten nog even van het heerlijke weer. Voor we het weten zitten we namelijk weer knus thuis op de bank terwijl het buiten koud is. Tijd om alvast de benodigde apparaten in te slaan om je huiskamer lekker knus en warm te maken. De Lidl verkoopt nu een elektrische haard voor een loeihete spotprijs. Inslaan maar!

Veelzijdige elektrische haard bij de Lidl

Deze veelzijdige en stijlvolle haard biedt niet alleen een sfeervolle toevoeging aan elke ruimte, maar heeft ook verschillende handige functies die het tot een must-have maken voor jouw huis. Met zijn realistische LED-vlameffect kan deze haard eenvoudig worden gebruikt als omgevingsverlichting, zonder de warmtefunctie. Hierdoor kun je het hele jaar door genieten van de gezellige sfeer, zelfs op warme zomerdagen.

Het vlameffect is volledig aanpasbaar, met 5 instelbare helderheidsniveaus, zodat je altijd de perfecte sfeer kunt creëren. Daarnaast biedt de haard ook 3 verwarmingsmodi en 3 individueel instelbare programma’s, waardoor je de temperatuur en timing eenvoudig aanpast. De bediening heeft een LED-display dat is uitgerust met digitale thermostaatbediening rechtstreeks op het apparaat. Je kunt ook eenvoudig schakelen tussen de verschillende modi en instellingen met het touchscreen of de handige afstandsbediening.

lidl-elektrische-haard-webshop

SHOP NU VOOR 139

Energiezuinige verwarming voor een fijne prijs

Dankzij de elektronische temperatuurcontrole en de week-dagregeling ben je altijd verzekerd van een comfortabele en energiezuinige verwarming in huis. Een perfecte aanvulling voor die knusse winterdagen met een warme chocomelk en een fijne kerstfilm. Ook is deze haard vrij van rook, geuren en as, waardoor hij ideaal is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

Ben je op zoek naar een vernieuwing van je interieur, dan is deze haard een perfecte aanvulling in je huiskamer of slaapkamer. En dat voor een hele fijne prijs. Je koopt de haard nu namelijk voor €139 euro op de Lidl webshop. De haard is direct leverbaar, en staat binnen 3 werkdagen bij je in huis. Zo ben je in een paar klikken helemaal klaar voor de koude winter.

lidl-elektrische-haard-aanbieding

SHOP NU VOOR 139

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!