Shopping

Goedkope elektrische kachel van Lidl wordt dé musthave deze winter

lidl goedkope elektrische kachel
Foto: Womanly

We moeten er toch langzamerhand aan gaan toegeven: die leuke zomerjurkjes kunnen de kast weer in en de lange broeken mogen weer gezien worden. Helaas is het nu écht wel gedaan met de warmte. Toch kijken we stiekem ook wel weer uit naar die gezellige winterse periode. Een warm kopje chocolademelk met slagroom drinken onder het genot van een een goede film, dat is zo slecht nog niet. Dit elektrische kacheltje van de Lidl maakt het allemaal nog nét even behaaglijker

Elektrische convectorkachel van de Lidl

Als discountwinkel staat de Lidl toch wel hoog op ons favorietenlijstje. Je gaat erheen voor wat appels en bananen en komt terug met een himalaya zoutlamp en Rituals look-a-like doucheschuim. Oeps! Stiekem toch wel herkenbaar? Gelukkig ben je niet meteen blut na één bezoekje, want alle hebbedingetjes zijn vaak ontzettend goedkoop.

Neem nou de elektrische convectorkachel van de Lidl. Voor maar 29.99 euro zit jij er lekker warmpjes bij tijdens de winterse dagen. Een  dekentje kan natuurlijk dé uitkomst zijn voor koude voeten als je aan het rillen bent van de kou, maar dit elektrische kacheltje maakt het net even wat aangenamer.

elektrische-kachel-lidl
SHOP NU VOOR 29,99

Specificaties van de elektrische kachel

Deze parel heeft maar liefst 3 warmtestanden. Met een traploze thermostatische regelaar kun je kiezen tussen 750, 1250 of 2000 W. Hij heeft een verwarmingsbereik tot 20 m3 en een draaggreep om gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte te vervoeren.

Zo kun je altijd de plek verwarmen waar het ijskoud aanvoelt. Het apparaat schakelt trouwens uit wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Ook hoef je niet bang te zijn dat er een brandje uitslaat, want er zit een overhittingsbeveiliging op. Wel zo fijn! ook belangrijk: jij kunt deze winter heerlijk geruisloos naar je favoriete kerstfilm kijken want dit warmteapparaat is muis-en muisstil. Wij krijgen het nu al warm van al die voordelen!

elektrische-kachel-lidl SHOP NU VOOR 29,99

Verkrijgbaarheid van de kachel bij Lidl

Deze elektrische convectorkachel van Silvercrest in de winkel verkrijgbaar vanaf 23-09 en online nu al in de webshop van de Lidl. Wel zo makkelijk om op een regenachtige dag vanuit je luie stoel te bestellen. Voor maar 29.99 euro zit jij er lekker warm bij!

Hij is nu nog volop op voorraad, maar wij durven niet ze te zeggen voor hoe lang. Met een korting van maar liefst 40 procent (hij was eerst 49.99 euro), kan het natuurlijk mega hard gaan. En voordat je het weet is de winter aangebroken en ben je sneeuwballen aan het gooien! Dan wil je natuurlijk wel lekker warm thuiskomen.