Shopping

Lidl’s goedkope Fitbit alternatief heeft mega toffe functies

lidl-goedkope-fitbit-alternatief-activity-tracker

Had je heel wat goede doelen voor dit jaar opgesteld en hoorde sporten daar ook bij? Dan wil je natuurlijk het liefst je presentaties bijhouden. Meten is weten! Nu kunnen we natuurlijk voor een Fitbit of een stijlvolle Apple Watch gaan, maar waarom duur doen als het ook goedkoop kan? Deze roze beauty van de Lidl ziet er namelijk ook fantastisch uit. Helemaal leuk als je weet dat een Fitbit begint bij zo’n 65 euro en je voor een Apple Watch bijna 300 euro neerlegt. Voor deze Activity tracker van de Lidl betaal je namelijk maar 30 euro.

Lidl verkoopt activity tracker die lijkt op Fitbit

We weten natuurlijk allang dat je niet alleen bij de Lidl moet zijn voor de afbakbroodjes en blokjes kipfilet. Deze discounter maakte ons ontelbaar keer blij met koopjes zoals de professionele kledingstomer en de goedkope robotstofzuiger. Nu hebben we dus ook weer een topper ontdekt van ze.

Met deze activity tracker van de Lidl ga je nog sneller calorieën verbranden dan je al deed. Het apparaat houdt namelijk alles bij een dat geeft je een enorme boost om een goed resultaat te behalen. Hij geeft je een dagelijks bewegingsdoel en houdt je hartslagmeting bij. Alles is te meten door de Bluetooth verbinding van deze gadget.

lidl-activity-trakcer
SHOP NU VOOR 29,99

Specificaties Silvercrest Activity tracker

Roze is echt ons kleurtje. Schijnbaar zit er ook iemand bij de Lidl die hier fan van is, want de roze retro magnetron en roze keukenmachine zijn natuurlijk té leuk. We zijn dan ook blij dat deze activity tracker in een roze kleur te krijgen is.Toch niet zo van de pink? Je kunt hem ook in een zwarte uitvoering krijgen.

Deze parel kan jouw stappen registreren, het aantal kilometers, calorieën, activiteit duur en je slaapduur. Daarnaast krijg je meldingen bij WhatsApp berichten (en sms) en laat hij je weten als er iemand belt. Uiteraard zie je ook de tijd en datum met deze gadget op je pols. Wel zo handig! De Activity tracker is alleen verkrijgbaar in de webshop van de Lidl. Hoef je dus niet in de rij te staan bij de kassa. Waarschijnlijk moet je wel snel zijn met bestellen want er is een grote kans dat hij zeer snel is uitverkocht.

lidl-goedkope-fitbit-alternatief-activity-tracker SHOP NU VOOR 29,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!