Lidl

Met Lidl’s professionele kledingstomer is strijken verleden tijd

lidl-goedkope-kledingstomer-strijken

Huishouden is nou niet bepaald ons lievelingswoord. We zien hem dan ook niet graag terug in de Dikke van Dale, maarja helaas hoort het toch echt erbij.  Laatst gaven we je al wat handige tips om je huis in 20 minuten schoon te krijgen. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? De Lidl heeft waarschijnlijk ook zo gedacht want met hun kledingstomer maken zij het leven een stuk makkelijker. Geen gedoe meer met die inklapbare strijkbout met lelijk bloemetjes design. Jij maakt je kleding voortaan fris en glad met deze mega goedkope kledingstomer.

Silvercrest kledingstomer van Lidl

Wist je dat de Lidl een kei is in het verkopen van goedkope spullen voor in huis? Zo werden we eerder al heel blij van de betaalbare robot stofzuiger en de goedkope luchtreiniger.

Zie jij die verkoopmedewerkers in jouw favoriete kledingwinkel altijd zo interessant doen met een stomer? Vanaf nu kun jij dat ook heel eenvoudig zelf in huis, met dank aan deze scherpe aanbieding van Lidl.

kledingstomer-goedkoop-action SHOP NU VOOR 69,99

Gemakkelijk kleding gladstrijken en verfrissen

Deze kledingstomer is ideaal voor het opfrissen en ontkreuken van je kleding. Door de hoge temperatuur van de stoom zorgt hij voor het doden van bacteriën. De stomer heeft een kledinghanger met bevestigingsklemmen zodat je jouw jurkje of blouseje er praktisch aan kan ophangen. De stang is naar wens in hoogte verstelbaar.

Wil je perse die ene broek aan maar heb je enorme haast? Geen probleem! Binnen 60 seconden is deze kledingstomer klaar voor gebruik. Hij is voorzien van een grote watertank met een inhoud van 2,5 liter waardoor hij heel gemakkelijk hervuld kan worden. Je loopt er zo mee naar een andere kamer door de lichte  wielen. Ideaal ding dus! Wij gokken wel dat je er snel bij moet zijn met zo’n mega goedkope prijs. Houd je bankapp gereed want hij is alleen online te verkrijgen in de webshop van de Lidl.

action-kledingstomer SHOP NU VOOR 69,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!