lidl-goedkope-luchtreiniger-korting
Shopping

Lidl verkoopt goedkope luchtreiniger met 35 procent korting

Wij zijn gek op de deals van de Lidl. Naast dat onze keuken volstaat met hun apparatuur zoals de complete sapcentrifuge en de roze magnetron, verkopen ze ook handige dingen voor in de woonkamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van de spotgoedkope luchtreiniger? Eentje die maar liefst 350 euro goedkoper is dan de bekende Dyson variant.

Spotgoedkope luchtreiniger bij Lidl

Het is eigenlijk wel een must om in een huis te wonen waar een fijne luchtkwaliteit aanwezig is. Toch is dit niet overal het geval. Met deze lichtgewicht luchtreiniger van de Lidl krijg je dit gemakkelijk voor elkaar. Heb je vaak last van allergieën? Dat kan best komen door de luchtkwaliteit in huis. De luchtreiniger filtert fijne deeltjes, pollen en andere allergenen uit de lucht en kun je weer beter ademen.

Doordat hij heel licht weegt kan je hem ook gemakkelijk verplaatsen naar bijvoorbeeld je werkkamer of de babykamer. Zo kan werk jij overdag in een schone lucht en kan je kleine ’s nachts wegdromen in een gezonde leefomgeving.

lidl-luchtreiniger SHOP NU VOOR 44,99

Functies van de Silvercrest luchtreiniger

Deze luchtreiniger van de Lidl heeft een 3-voudig filtersysteem (voorfilter, EPA-filter, actiefkool-filter). Hiermee verwijdert hij zelfs zeer efficiënt deeltjes en stof uit de lucht. Ben je benieuwd of jouw luchtkwaliteit oké is? Dat kan je zien met de luchtkwaliteitssensor met kleurindicatie. Een goede luchtkwaliteit geeft een groene kleur aan, een gemiddelde geel en een slechte luchtkwaliteit rood.

Het bedieningspaneel heeft 4 functie-instellingen. Zo bevat het apparaat een filterwissel-indicator, een timer met automatische uitschakeling, ionengenerator (voor verhoogde stofbinding) en 4 ventilatie-varianten. Hij >is geschikt voor een ruimte van 15 vierkante meter met een hoogte van maximaal 2,4 meter.

functies-silvercrest-luchtreiniger-lidl

Alleen verkrijgbaar online

Bij de Lidl is deze witte beauty nu zelfs met 35 procent afgeprijsd: je betaalt hiervoor maar 44,99 euro. En het mooie is ook nog dat je met een Lidl plus app gratis verzending krijgt op alle afgeprijsde artikelen.

Scheelt je ook nog eens knaken! Je koopt gadget in de webshop van de Lidl of in de app. Waarschijnlijk moet je wel snel zijn, want er is een grote kans dat hij binnen no-time is uitverkocht.

lidl-luchtreiniger-korting SHOP NU VOOR 44,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!