Beauty

Deze nagelstudioset van Lidl is gewoon goedkoper dan één behandeling bij de nagelsalon

Lidl-nagelstudioset

Vind je het ook altijd zo fijn om verzorgde nagels te hebben, maar betaal je je helemaal blauw aan die peperdure nagelstudio? Daar komt nu verandering in. Lidl verkoopt namelijk een mega goedkope nagelstudioset. Zo hoef je nooit meer te schuiven in je drukke agenda voor een plekje bij de salon. Op elk moment van de dag heb jij prachtige nagels met dit apparaat voor thuis. Helemaal mooi meegenomen: voor deze set betaal je minder dan een nagelbehandeling in een nagelstudio. 

Goedkope nagelstudioset bij de Lidl

Waar zouden we zijn zonder de Lidl? Deze discount supermarkt heeft niet alleen goedkope groenten en fruit in het assortiment, maar is ook goed in de verkoop van beauty producten. Zo heeft Lidl een crème in het assortiment die vergelijkbaar is met een peperdure variant van 500 euro. Nu hebben ze een complete nagelstudioset waarmee jij zelf kan zorgen voor mooie nagels. Hoe fijn is dat!?

Uiteraard kan je ook gewone nagellak opdoen, maar we weten allemaal dit vaak niet langer dan een dag blijft zitten. En dan moet je het ook nog maar eens onbeschadigd erop zien te krijgen, omdat we vaak te ongeduldig zijn om het te laten drogen.  Met deze nagelstudio set van de Lidl lijkt het net of je een manicure hebt gehad bij een professionele nagelsalon. En daarvoor hoef je helemaal niet diep voor in je buidel te tasten. De Lidl verkoopt deze nagelstudioset namelijk voor een prikkie.

Lidl-goedkope-nagelstudio SHOP NU VOOR 29,99

Kenmerken van de Silvercrest nagelstudioset

Deze goedkope set van de Lild is maar liefst 217-delig en bevat vier UV-lampen. Met de set kun je kunstnagels aanbrengen, maar ook opvullen en het belooft je nagels te versterken. In de set vind je onder andere nagellijm, nagelolie, french-gel en nageltips. Daarnaast bevat het ook allemaal accessoires zoals een kwast, zandbladvijl en bokkepootje. Je scoort deze Silvercrest Nagelstudio in de Lidlshop voor maar 29.99 euro.

kenmerken-silvercrest-nagelstudioset SHOP NU VOOR 29,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!