Living

Lidl verkoopt mega voordelige robotstofzuiger met dweil

lidl-voordelige-robotstofzuiger-dweil

Stel je eens voor: na een lange dag werken kom je thuis en overal ligt er stof en viezigheid. Eigenlijk ben je te moe om ook nog meer één hand uit te steken, maar relaxen kun je zo ook niet. Wij hebben dé oplossing voor je: Lidl verkoopt namelijk een goedkope robotstofzuiger met dweil. Hoef je geen vinger voor uit te steken, of naja je moet hem nog wel even aanzetten. Terwijl jij naar je favoriete serie kijkt doet de robotstofzuiger zijn werk. Beter kan niet toch?

Goedkope robotstofzuiger met dweil bij Lidl

Dat wij groot fan zijn van de Lidl, daar winden we geen doekje omheen. De blauw met gele supermarktketen verkoopt mega veel producten voor een spotprijsje. Laatst ontdekte we bijvoorbeeld nog een crème van Lidl die vergelijkbaar is met peperdure variant van 500 euro. 

Nu hebben wij ook een hele mooie deal gevonden waarbij je eigenlijk nooit meer zelf hoeft te stofzuigen. Hoe fijn is dat! Voor een vergelijkbare variant ben je minstens het dubbele kwijt. En we weten inmiddels dat Lildl producten net zo goed zijn. Tel uit je winst!

robotstofzuiger-lidl-silvercrest-dweil SHOP NU VOOR 149

Functies van Silvercrest Robotstofzuiger met dweil

Deze robotstofzuiger is geschikt voor harde vloeren en laagpolige tapijten. Check dus van tevoren even of jouw vloer hier wel aan voldoet. Het fijne aan dit apparaat is dat hij mega stil is. Kan je dus ondertussen gewoon doen waar je zin in hebt. Hij heeft een accuduur van 120 minuten en maar liefst 6 programma’s.

Voor de echte luie mensen onder ons: je kunt hem ook bedienen  vanuit je bank met een afstandsbediening. Zo hoef je geen minuut te missen van je favoriete serie. Een ander pluspunt is dat hij gemakkelijk te legen is en een uitwasbaar stofreservoir heeft. Je scoort hem op de site van de Lidl voor maar 149 euro. Echt een koopje! Vooral als je nadenkt hoeveel tijd en moeite het scheelt met al dat dweilen en stofzuigen. Nu heb je weer echt even de tijd voor jezelf!

functies-lidl-silvercrest-robotstofzuiger SHOP NU VOOR 149