lidl-goedkope-sapcentrifuge-fruit-korting
Shopping

Dit is Lidl’s complete sapcentrifuge voor nog geen 30 euro

Wij Nederlanders zijn koopjesjagers en dat is ook niet zo gek, want waarom zou je meer betalen als het ook voor minder kan? Zo moet discounter Lidl ook gedacht hebben toen ze hun mega goedkope nagelstudio set en robotstofzuiger met dweil uitbrachten. Nu hebben we weer een pareltje voor jou ontdekt: een sapcentrifuge waarbij fruit snijden niet nodig is.

Gezonde juices maken met de sapcentrifuge van de Lidl

Komt het regelmatig voor dat je nét even iets teveel drinkt en dan wakker wordt met een mega heftige kater? Je kunt natuurlijk een gebakken eitje of ander anti-kater voedsel de volgende dag maken, maar nog lekkerder is om die zware dag te beginnen met een vers gezond sapje.

We begrijpen dat je met een hangover niet uren in de keuken wil staan om alles te snijden en te schillen. Gelukkig hoeft dit ook niet met deze Silvercrest sapcentrifuge. Door de extra grote vulopening kun je er hele vruchten in werpen. Jouw favorieten groenten en fruitjes worden in enkele seconden geperst zonder dat je iets moet snijden. Hierdoor blijven de waardevolle mineralen en vitamines behouden.

lidl-sap-sapcentrifuge-juice-goedkoop-korting

SHOP NU VOOR 29,99

Functies van de Silvercrest sapcentrifuge

Dit wonder apparaat heeft een krachtige motor van 800 Watt met 2 snelheden. Daarnaast zit er ook een sap opvangbak bij met schuimafscheider voor heldere sapjes. Nadat je een heerlijke juice hebt gemaakt is de sapjes maker gelukkig ook weer gemakkelijk schoon te maken.

In de doos zit zelfs een handige schoonmaakborstel bijgeleverd. Nog geen inspiratie voor een lekker drankje? Lidl geeft je 10 heerlijke receptideeën bij de sapcentrifuge om deze uit te proberen. Voor de rest kun je in de verpakking nog een stamper, sap container, behuizingsdeksel, sap reservoir, vruchtvlees container en zeef vinden.

sap-maken-sapcentrifuge-lidl-korting-goedkoop

SHOP NU VOOR 29,99

Alleen online bij Lidl verkrijgbaar

Deze sapcentrifuge is alleen in de webshop van de Lidl te koop. Je hebt nu mazzel want hij is afgeprijsd met 40 procent. Hij stond te koop voor 49.99 euro, maar kost je nu maar 29.99 euro. Dat is niks!

Je moet wel snel zijn, want met zo’n aanbieding is de kans natuurlijk groot dat hij binnen de kortste keren is uitverkocht. Binnen 3 dagen heb je deze topper in huis. Kun je alvast oefenen voor al die gezonde groente-en fruitsapjes die je kan maken voor bij het kerstontbijt.

lidl-sapcentrifuge-sapje

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

SHOP NU VOOR 29,99