lidl-jacuzzi-opblaasbaar
Shopping

Plons in deze opblaasbare jacuzzi van Lidl met luxe privé spa gevoel

Een eigen jacuzzi in je achtertuin: het lijkt een luxe die maar weinig van ons zich kunnen veroorloven. Gelukkig brengt de Lidl daar verandering in. Deze biedt namelijk sinds kort een collectie echte jacuzzi’s voor in je achtertuin aan, voor een betaalbare prijs. In de maand mei staan deze super deluxe jacuzzi’s zelfs met extra korting op de webshop. Rennen naar de Lidl dus, want wie weet lig jij straks heerlijk te bubbelen in je eigen tuin.

Opblaasbare jacuzzi voor 4 personen

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn: comfortabel en lekker warm ontspannen in je eigen bubbelbad. Toch bestaan deze opblaasbare jacuzzi’s van de Lidl echt en hebben ze bovendien ook veel goede reviews. De jacuzzi’s zijn gemaakt van super stevig opblaasbaar pvc, waardoor ze makkelijk op te zetten en te bewaren zijn. Dankzij het stevige materiaal hoef je bovendien niet bang te zijn voor lekkages.

De jacuzzi bevat maar liefst 120 luchtjets en verwarmt het water tot 40 graden. De intensiteit van de bubbels is in twee standen af te stellen. Door de speciale FrostGuard technologie is het ook mogelijk om de jacuzzi in de winter buiten te laten staan: bij een temperatuur onder de 10 graden schakelt de jacuzzi vanzelf uit. Met de handige cover dek je de jacuzzi eenvoudig af, waaroor het water schoon blijft. Een ideale manier om het hele jaar lang een spa moment te hebben.

lidl-jacuzzi-water

SHOP NU VOOR 399

Lidl jacuzzi met fikse korting

Zie jij jezelf al lekker weg bubbelen in je eigen tuin? Wacht dan niet te lang, maar gebruik je zuurverdiende vakantiegeld om deze maand een jacuzzi met extra korting aan te schaffen. Zo bespaar je op je aankoop en hoef je bovendien deze zomer niet meer op vakantie. Waarom zou je, als je ook gewoon thuis met een wijntje in je hand van een bubbelbad kan genieten?

Deze jacuzzi heeft een diameter van 108 cm en is 60 cm hoog. De jacuzzi biedt plaats voor 4 mensen en heeft een watercapaciteit van 669 liter. Voor de geluksvogels met een grote tuin zijn er ook jacuzzi’s voor 6 personen te koop op de Lidl webshop. Wij wensen je alvast heel veel bubbel-plezier deze zomer.

lidl-jacuzzi

SHOP NU VOOR 399

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!