Shopping

Deze karaoke set van de Lidl tilt je huisfeestje naar een hoger niveau

lidl-karaoke-set
Foto: Lidl

We moeten eerlijk bekennen: bij Womanly houden we wel van een goed feestje. Met dit heerlijke nazomerse weer blijven de BBQ party’s bij ons met stipt op nummer 1 staan. Met een lekker wijntje in de ene hand en een goed stuk vlees in de andere hand hoor je ons niet klagen. Nu het steeds eerder donker wordt moeten we langzaam overgaan naar de binnenfuifjes. Met deze karaoke set van de Lidl is dat absoluut geen straf. Hiermee beleef je onvergetelijke karaokeavonden.

Lenco Karaokeset van de Lidl

De afgelopen tijden heeft deze Duitse discounter onze inboedel een stuk rijker gemaakt. Zo konden we de slimme weegschaal met topreviews echt niet (op de site) laten liggen en werden we ook razend enthousiast van de Le cruiset look-a-like. Nu hadden weer een topper gespot, namelijk de karaoke set van de Lidl.

Zo’n feestje buitenshuis is natuurlijk hartstikke leuk, maar net het is net zo gezellig om thuis in de vertrouwde omgeving eens flink los te gaan. Wie weet heeft je beste vriendin of schoonbroer wel een gouden keeltje, waarvan je het totaal niet had verwacht. Gooi er wat lekkere Licor 43 cocktails in en je hebt gegarandeerd een leuke avond in combinatie met deze karaoke set.

lidl-karaoke-set-feest SHOP NU VOOR 45

Specificaties van deze krachtige speakers

Voortaan kan jij je huiskamer als discotheek bestempelen. Als je deze karaoke set tevoorschijn tovert, creëer je namelijk echt discogeluid dankzij de krachtige speakers. De LED-lichteffecten in de luidspreker maken het helemaal af. Jouw favoriete muziek stream je via Bluetooth of speel je af via het USB-poort/SD-kaartsleuf. En dan is het natuurlijk de bedoeling dat je met de bijgeleverde microfoon de sterren van de hemel zingt.

Of dat nog gaat lukken met al die cocktails: dat is een tweede vraag, maar gezellig wordt het zeker. Ben je toe aan een andere locatie om de boel flink op stelten te zetten? Met de ingebouwde oplaadbare batterij kun je jouw feestje overal mee naartoe nemen.

Je koopt deze topper voor 45 euro in de webshop van de Lidl. Omgerekend is dat goedkoper dan een festival kaartje en wat drankjes (die je nu zelf intapt). Tel uit je winst!

karaoke-muziek SHOP NU VOOR 45

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!