Shopping

Lidl heeft look-a-like Le Cruiset braadpan voor een habbekrats

lidl-le-cruiset-dupe-braadpan
Lidl's dupe van de Le Cruiset braadpan (Foto: Lidl)

Bij lekker koken horen natuurlijk goede pannen. De braadpannen van Le Cruiset zijn prachtig en perfect om onder andere een stoofpotje in te maken. Toch moet je wel wat centen over hebben als je pannen van dit merk wil scoren. Gelukkig is daar de Lidl met dé oplossing. De discounter verkoopt namelijk keukengerei die als twee druppels water lijken op die van Le Cruiset. Daar worden we blij van! 

Le Cruiset dupe van de Lidl

De Ernesto pannen van de Lidl zijn bijna niet te onderscheiden van Le Cruiset. Ze zijn ideaal voor sappig bakken, braden, stoven en smoren. Deze parel is geschikt voor alle soorten warmtebronnen inclusief inductie. Benieuwd je trouwens welke manier van koken het goedkoopst is? Koken op gas, inductie of keramiek? Womanly heeft het eerder voor je uitgezocht. Klik op het linkje en je weet meteen hoe je nog meer geld kan besparen.

De discounter heeft ons wel eerder blij gemaakt met geweldige dupes. Zo kregen wij flink wat hartjes in onze ogen toen we hoorden dat de Lidl doucheschuim hetzelfde ruikt als die van Rituals Sakura. De supermarkt is dus niet alleen goed in look-a-likes van beautyproducten, maar weet ook hoe ze het trucje moeten doorvoeren in het kook assortiment. Wij worden er blij van!

lidl-dupe-le-cruiset-braadpan SHOP NU VOOR 34,99

Specificaties gietijzeren braadpan Lidl

De Lidl variant is niet alleen maar mooi om naar te kijken, maar je kan er er ook nog goed mee koken. Eigenlijk is een gietijzeren pan, net als een scherp mes, onmisbaar in je keuken. Je stoofpotje kan je hiermee uren laten sudderen op het vuur. De braadpan heeft een inhoud van 2.8 liter en heeft een rode, emaillen coating. Daarnaast is hij energiebesparend dankzij een gelijkmatige en snelle warmteverdeling. Heb je een lekker ovengerecht gezien? De pan is geschikt voor de oven tot 240 graden.

Check wel even of de oven voorverwarmen wel echt nodig is. Gebruikers zijn mega enthousiast over de pannen. Maar liefst 94% procent raadt ze aan. Niet zo’n fan van rood? De gietijzeren braadpan kun je ook aanschaffen in het blauw, oranje of in het zwart. Normaal gesproken betaal je voor de kersenrode pan van Le Cruiset al zo’n 169 euro. Dat is toch een flink verschil met die van de Lidl. Daar hoef je maar 34.99 euro voor te dokken. Je vindt dit koopje trouwens alleen in de webshop van de Lidl. Niet in de winkel!

le-cruiset-dupe-lidl-braadpan SHOP NU VOOR 34,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!