lidl-luxe-opblaasbare-jacuzzi-korting
Shopping

Opblaasbare jacuzzi van Lidl is luxe bubbelen met hoge korting

Nog maar eventjes wachten op die heerlijke zomer. Wat beter dan relaxen in je eigen opblaasbare jacuzzi? Volgende week gaat de klok al een uurtje eerder vooruit en kunnen we langer genieten van de avonden. Dat betekent natuurlijk gezellige barbecues met vrienden en familie. Als je bent uitgebuikt, is het heerlijk verfrissend om daarna een duikje te nemen. Helaas is een zwembad in de tuin voor de meesten van ons niet weggelegd. De oplossing hiervoor: Een betaalbare opblaasbare jacuzzi die je bij de Lidl met flinke voordeel scoort 

Bestway Opblaasbare jacuzzi van de Lidl

Droom je ervan om thuis je eigen wellness plekje te hebben? Daarin mag een jacuzzi en sauna natuurlijk niet in ontbreken. Wanneer je budget en ruimte in huis het niet helemaal toelaat, moet je denken in oplossingen. Heb je bijvoorbeeld al de opvouwbare sauna van Bol.com gespot? Je kunt de sauna makkelijk uitvouwen, de watertank met water vullen en dan is het wachten tot de saunabox op de juiste temperatuur is.

Ook deze opblaasbare jacuzzi van de Lidl is een echte topper. Het feit dat de jacuzzi opblaasbaar is, klinkt misschien een beetje link. Maar deze parel is gemaakt van stevig DuraPlus materiaal met een lederlook, wat de kans minimaal maakt dat het opeens lek is. Het voordeel van een opblaasbare jacuzzi is natuurlijk ook dat je hem makkelijk kunt opbergen en het niet standaard in de tuin hoeft te staan. Wil je er het hele jaar gebruik van maken? Geen probleem! Door de vorstbeveiliging is de whirlpool het hele jaar inzetbaar.

lidl-opblaasbare-jacuzzi SHOP NU VOOR 524.99

Bubbelen met 6 personen

Varen met een jacuzzi sloep is fantastisch als uitje, maar nog leuker is het als je een bad zelf in de tuin hebt staan. Nodig gezellig wat vrienden uit en haal wat lekkere drankjes in huis. Je kunt met maximaal 6 mensen badderen, terwijl je gemasseerd wordt door 140 AirJets. Met een verwarmingsfunctie tot maximaal 40 graden, is het heerlijk genieten. Wil je juist verkoeling? Dan kan je hem ook op een lagere temperatuur zetten.

De jacuzzi heeft een binnendiameter van 146 cm en is zo’n 71 cm hoog. Verder past er 916 liter water in en krijg je er een doek bij om hem weer af te dekken als je uit bent gebubbeld. Zie je het al helemaal zitten? Voor maar 524.99 euro is de opblaasbare jacuzzi helemaal voor jou. Lidl geeft 19% korting op de adviesprijs. Eerder was hij namelijk 649.95 euro. In de winkel is hij niet te koop, maar wel op de website van de Lidl. Dat wordt genieten!

lidl-oplaasbare-jacuzzi-korting-bestway SHOP NU VOOR 524.99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!