lidl-robotstofzuiger
Shopping

Robotstofzuiger vliegt de deur uit bij Lidl door megakorting

Je kunt het bijna niet geloven, maar er zijn mensen die schoonmaak ook daadwerkelijk leuk vinden. Zo ging PoetsQueen Charo eerder viral met haar schoonmaaktips. Wij zijn altijd wat enthousiaster over het eindresultaat. Ben jij ook team liever ‘lui dan moe’? Dan is de robotstofzuiger van de Lidl helemaal jouw ding. 

Robotstofzuiger met flinke korting bij de Lidl

Met deze robotstofzuiger hoef je geen vinger uit te steken, of naja je moet hem nog wel even aanzetten. Daarna kan je heerlijk relaxen en deze gadget het werk laten doen. Zo wordt jouw voorjaarsschoonmaak wel heel gemakkelijk. Wat zijn wij toch blij dat de Lidl bestaat. Zo maakte ze ons eerder gelukkig met een dupe van Rituals Sakura en nu hebben ze weer een pareltje voor in huis.

Deze robotstofzuiger verkoopt de discounter met maar liefst 22 procent korting. Hij was eerst al niet heel erg prijzig als je het vergelijkt met de merkvarianten waarvoor je rond de 500 euro neertelt. Nu profiteer je van maar liefst 22 procent korting. Dat is enorm veel! In plaats van 129 euro betaal je naar maar 99.99 euro.

robotstofzuiger-lidl SHOP NU VOOR 99,99

Specificaties robotstofzuiger Lidl

Deze topper komt zelfs bij moeilijk bereikbare plekken met 6 reinigingsmodi. Zo kan hij onder andere schoonmaken langs de randen van de kamer en kun je zelfs een verhoogde zuigkracht instellen. Met een accuduur van 70 minuten, kan deze gadget wel even voort. Hij is daarna weer in 5 uur helemaal opgeladen om vervolgens weer volop te shinen. Met 10 gevoelige anti-shoksensoren en 3 anti-val sensoren, zit je helemaal goed.

De stofzuiger is niet te koop in de winkel, maar wel in de webshop van de Lidl. Waarschijnlijk moet je wel snel zijn met zo’n spotprijsje. Binnen 5 werkdagen heb je hem in huis en heb je een schoonmaaktaak minder op je lijstje.  robotstofzuiger-goedkoop

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

SHOP NU VOOR 99,99