Shopping

Robotstofzuiger van Lidl vergelijkbaar met 500 euro variant

lidl-goedkoop-robotstofzuiger-dweil

Zie jij er elke keer weer tegenop om alles weer spik en span te krijgen? Eerder gaven we je al tips om je huis in 20 minuten schoon te maken. Werd je toen alleen al moe bij het zien van de titel? Dan is een robotzuiger met dweil wellicht dé uitkomst voor jou. Kun je lekker neerploffen op de bank terwijl deze gadget het werk voor je doet.

Goedkope robotstofzuiger van Lidl met dweil

Wij maken er geen geheim van dat we groot fan van de Lidl zijn. Niet alleen verkopen ze er geweldige verzorgingsproducten voor een prikkie zoals de Lidl crème die voor een groot deel vergelijkbaar is met een peperdure variant van 500 euro, maar ze hebben ook heel handige huishoud apparaten in hun assortiment.

Zo kwamen we deze parel van een robotstofzuiger met dweil tegen. Hoef je geen vinger voor uit te steken, of naja je moet hem nog wel even aanzetten. Maar dat kan je gewoon via een afstandsbediening doen vanuit je luie stoel. In de andere hand heb je de remote van de tv waarmee je een spannende film opzet. Nu kun je pas echt genieten van je welverdiende rust terwijl je huis ondertussen stofvrij wordt gemaakt.

SHOP NU VOOR 159

silvercrest-robotstofzuiger

Functies van de Silvercrest Robotstofzuiger met dweilfunctie

Met deze robotstofzuiger maak je heel gemakkelijk schoon. Zelfs op de meest moeilijk bereikbare plekken. Hij is geschikt voor harde vloeren en laag polig tapijt. Tussendoor kun je dus prima een filmpje kijken omdat hij bijzonder stil is met 65-70 dB tijdens het gebruik. Het apparaat is gemakkelijk te legen en heeft een uitwasbaar stofreservoir. Met 6 reinigingsmodi heb je keuze genoeg.

Zo kun je bijvoorbeeld voor de hoeken modus gaan waarmee je langs de plinten reinigt of voor de wis-modus waarbij een vochtige reiniging met microvezeldoek wordt ingezet. Makkelijker kan niet! Je kunt deze beauty aanschaffen op de site van de Lidl . In de winkel is hij niet verkrijgbaar. Voor maar 159 euro ben jij de gelukkige eigenaar. Een koopje als je nagaat dat je voor een vergelijkbare merkvariant minstens het dubbele kwijt bent.

functies-robotstofzuiger-lidl SHOP NU VOOR 159