Lidl

Lidl’s roze keukenmachine staat geweldig in jouw keuken

lidl-roze-keukenmachine

Wij werden eerder al ontzettend blij toen we erachter kwamen dat de Action een keukenmachine verkoopt die 10 keer goedkoper is dan de bekende variant. Hoe je ons nog gelukkiger kan maken? Nou, met een roze editie. En laat de Lidl die nou eens in hun assortiment hebben. Ons hoor je even een paar uurtjes niet meer, want wij zijn alvast onze keuken aan het herinrichten.

Roze keukenmachine van de Lidl

Met deze keukenmachine zit je letterlijk op een roze wolk. Hier word je toch gewoon verliefd op? Deze beauty past perfect bij de roze retro magnetron van de Lidl. Barbie zou ongetwijfeld mega jaloers zijn op deze twee items.

Voor het roeren, kloppen en kneden zit je met dit apparaat helemaal goed. Hij heeft een grote, afneembare roestvrij stalen kom. Heb je nog een pak oliebollenmix in de kast staan en heb je stiekem zin om oliebollen te bakken? Jij vraagt, de roze keukenmachine draait (het deeg). Het is nooit te laat voor deze lekkernij.

 

lidl-roze-keukenmachine-silvercrest SHOP NU VOOR 69.99

Specificaties Silvercrest keukenmachine

Deze parel heeft maar liefst 8 verstelbare standen en een vermogen van 600 W. Met een mengkom met inhoud van 5 liter kun je flink wat bereiden. In de verpakking zal je ook een kneedhaak en een garde met Teflon antiaanbaklaag vinden. De zwenkarm heeft een ontgrendelknop voor het gemakkelijk verwisselen van de hulpstukken. Ook fijn om te weten is dat de accessoires afneembaar zijn en vaatwasmachine bestendig. Hoef je in ieder geval niet met de hand aan de slag.

Als we de recensies mogen geloven is de kwaliteit prima en doet de mixer het super. Ook de prijs is niet verkeerd. Zo betaal je voor deze roze keukenmachine maar 69.99 euro in de webshop van de Lidl.  Dit is een heel verschil met de roze KitchenAid waar je maar liefst zo’n 500 euro voor neerlegt op de toonbank. Nog een gezellig panterprintje keukenaccessoires erbij en je kan weer koken met een big smile. We durven alleen niet 100 procent zekerheid te geven dat manlief heel blij zal zijn met deze keuzes.

keukenmachine-roze SHOP NU VOOR 69.99