Shopping

Lidl verkoopt roze retro magnetron die fantastisch staat in jouw keuken

lidl-roze-retro-magnetron-keuken

Wat moeten we toch zonder de Lidl? Onze hele keuken staat vol met producten uit deze discounter. Wat dacht je bijvoorbeeld van de complete sapcentrifuge voor nog geen 30 euro of de mega voordelige wijnen van de Lidl? Wij worden er blij van! Waar we ook gelukkig van is deze roze retro magnetron. Een beetje kleur in je leven is altijd fijn toch?

Roze retro magnetron van de Lidl

Weet je nog dat je vroeger als kind je eigen keukentje had? Kon je voor papa en mama je eigen eitje klaarmaken of het vlees bereiden. Wellicht had je ook wel een mini magnetron in een gek kleurtje. Alles was mogelijk in jouw eigen roze, groene of paarse keukentje.

Vanaf nu wordt die kinderdroom werkelijkheid en kun je hem flink doortrekken. Lidl verkoopt namelijk een roze retro magnetron voor het verwarmen, koken en ontdooien van voedsel. Als je jouw soepje aan het opwarmen bent, kan je onderhand het volume van de song ‘I’m a Barbie Girl’ flink hard zetten. Uiteraard is er geen liedje die hier beter bij past.

roze-magnetron-lidl SHOP NU VOOR 74,99

Functies van de Silvercrest roze magnetron

Met 8 automatische programma’s en 5 standen heb je flink wat mogelijkheden. Voortaan ontdooi jij je broodjes in stijl. We hadden eerder geschreven over frituren met een roze airfryer maar een pink microwave waren we nog niet eerder tegen gekomen. Deze microgolf heeft een intuïtieve bediening dankzij draaiknoppen voor het instellen van de tijd en het gewicht.

Is je gerecht klaar? Dan heeft hij een akoestisch geluidje zodat je weet dat het tijd is om heerlijk te smikkelen. Uiteraard wordt deze roze magnetron geleverd met een glazen draaibord. Met een inhoud van 17 liter schaf je deze beauty aan voor maar 79.95 euro. Wil je er voor de kerstdagen nog mee shinen? Koop hem dan snel voordat hij is uitverkocht. Binnen 5 werkdagen heb je hem binnen. Hij is overigens alleen in de webshop van de Lidl verkrijgbaar, scheelt je weer een rij bij de kassa.

roze-magnetron-silvercrest-lidl SHOP NU VOOR 74,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!