lidl-schilderset-hobby
Lidl

Ontdek de creatieve kunstenaar in jezelf met de Lidl schilderset

Wil je graag minder tijd achter een scherm doorbrengen en ben je op zoek naar een nieuwe hobby waar je al je creativiteit in kwijt kan? De Lidl heeft een super leuke aanbieding voor alle liefhebbers van schilderen. Met deze schilderset inclusief verstelbare tafelezel en complete verfset ontpop je jezelf in korte tijd tot een echte creatieve kunstenaar. 

Creatieve schilderset van de Lidl

Een creatieve hobby is een goede manier om even aan de zorgen van het dagelijkse leven te ontsnappen. Gewoon lekker bezig zijn met een kwast of potlood: wedden dat je er gelukkiger van wordt dan eindeloos swipen op Instagram? De Lidl heeft al vaker leuke creatieve producten in haar assortiment. Maar deze complete schilderset is wat ons betreft een schot in de roos.

De Lidl schildersezel set bestaat uit een compleet pakket van maar liefst 51 items. Je ontvangt bij de set een tafelezel, twee canvassen van klein en groot formaat, 10 luxe penselen, 18 tubes acrylverf en een beker en mengpalet voor de verf. Daarnaast bevat het pakket potloden om te schetsen. De schildersezel is in hoogte verstelbaar en kan tot 70 cm hoog worden ingesteld. schildersezel-lidl

SHOP NU VOOR 24,99

Binnen én buiten schilderen

De tafelezel dient tegelijkertijd als handige reiskoffer. Zo kun je waar je ook wilt beginnen met schilderen. Wist je dat beroemde kunstenaars zoals Vincent van Gogh ook graag buiten schilderden? Dit weten we omdat er in sommige schilderijen zandkorrels in de verf werd gevonden. Door de draagbare tafelezel doe je Van Gogh makkelijk na en installeer je jezelf zo in de tuin of op het strand.

Laat je bijvoorbeeld inspireren door de Impressionisten en schilder het natuurlijke zonlicht in je tuin. Of maak een mooi stilleven van je fruitschaal. Of je nou een beginner of gevorderde kunstenaar bent, met deze schilderset kun je altijd meteen lekker aan de slag. Ben je enthousiast geworden en heb je zin om meteen met de set aan de slag te gaan?Je shopt de schildersezel nu tijdelijk met 16% extra korting. Sla dus snel je slag om deze lente nog lekker creatief bezig te zijn.

schilderset-lidl-aanbieding

SHOP NU VOOR 24,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!