Shopping

Lidl verkoopt slimme weegschaal (€14,95) met topreviews die alles voor je bijhoudt

lidl-weegschaal-topreviews

Deze zomer hebben we ons flink laten gaan: de ijsjes en cocktails vlogen ons om de oren. Heerlijk, maar er komt natuurlijk een tijd dat we toch weer een beetje moeten opletten. Een summer body creëer je tenslotte in de winter. Nu duurt het nog flink wat dagen voordat het écht winter is, maar toch is het altijd handig om de juiste tools in huis te hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze slimme weegschaal van de Lidl? Met de HealthCoach app wordt alles met gemak voor je bijgehouden. 

Personenweegschaal met app bij de Lidl

De discounter heeft niet alleen geweldige artikelen voor in de keuken -zoals de look-a-like Le Cruiset braadpan en de goedkope koffiemachine– maar verkoopt ook pareltjes voor jouw gezondheid. Met deze SANITAS personenweegschaal wordt echt alles geanalyseerd en bewaard. Door de geheugenfunctie hoef jij niets meer te onthouden.

Heb je het roer helemaal omgegooid en ben je druk bezig met gezond eten en goede workouts? Dan wil je natuurlijk wel het resultaat meten. Deze gadget is dan ook ideaal voor de lange termijn evaluatie. Zodra je de doos in huis hebt, download je de HealthCoach app en kun je aan de slag. In de app vind je analysegegevens en grafische evaluaties van de lichaamswaarden. De lichaamsanalyses laten je -uiteraard- het lichaamsgewicht zien, maar ook je lichaamsvet, lichaamsvocht, spiermassa, botmassa én caloriebehoefte.

weegschaal-lidl-app-mobiel SHOP NU VOOR 14,99

Specificaties luxe Lidl weegschaal

Voor een groot gezin is deze topper ideaal. Hij kan namelijk van maar liefst 8 gebruikers gegevens onthouden met elk 30 meetwaarden-geheugens en automatische gebruikersherkenning. Dat is nog eens fijn! Het apparaat is gemaakt van kunststof en bevat veiligheidsglas. Daarnaast hoef je niet naar de winkel om batterijen aan te schaffen, want je vindt 3x 1,5V AAA stuks in de verpakking. De beoordelingen zijn ook niet mis: maar liefst 85% van de klanten raadt de weegschaal aan.

Met 4.6 van de 5 sterren is deze weegschaal een verborgen parel op de site. Reviewers noemen vooral de goede prijs/kwaliteit verhouding. Kunnen wij ons ook wel voorstellen met een prijs van 14.99 euro! Daarnaast lezen we bij veel reviews dat de app gebruiksvriendelijk is en makkelijk te koppelen. Wij zijn alvast vrolijk aan het huppelen naar de website van de Lidl. Nu deze weegschaal ook nog eens 22% korting heeft -van €19.46 naar €14.99- willen we deze kans natuurlijk niet misgrijpen.

lidl-weegschaal SHOP NU VOOR 14,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!