Shopping

Met Lidl’s stoomborstel van 23 euro wordt strijken overbodig

lidl-stoomborstel-strijken-overbodig

Het huishouden staat nou niet bepaald op nummer 1 als het gaat om onze favoriete bezigheden. Gelukkig hebben wij wat handige tips om je huis in 20 minuten schoon te krijgen. Strijken, daar doe je vaak wat langer over. Als je een beetje goed voor de dag wilt komen met een net blouseje, zal je de strijkijzer uit de kast moeten pakken. Of toch niet? De Lidl heeft een oplossing voor dat gedoe met die mega grote strijkplank met lelijke bloemetjes design. Jij maakt je kleding weer helemaal kreukvrij met deze mega goedkope stoomborstel.

Silvercrest stoomborstel van de Lidl

Wij werden eerder al mega enthousiast van de professionele kledingstomer van de Lidl . Toch heb je voor dit apparaat wel wat opbergruimte nodig na gebruik. Heb je niet zo’n groot huis en wil je de stoomborstel ook meenemen op vakantie? Dan is deze gadget ideaal. Je strijkt heel snel en gemakkelijk al je kleding ermee.

De stoomborstel is voorzien van verticale stroom voor hangend textiel en heeft een vaste continue stoomaangifte. Voortaan ga jij gelikt naar elke afspraak toe in je keurig glad gemaakte blouseje. Door de lange kabel heb je extra veel bewegingsvrijheid waar je niet met allemaal snoeren in de knoop komt.

lidl-stoomborstel-silvercrest SHOP NU VOOR 22,99

Specificaties Silvercrest Stoomborstel

Zie jij die verkoopmedewerkers in jouw favoriete kledingwinkel altijd zo interessant doen met een stomer? Vanaf nu kun jij dat ook gewoon thuis. En dat voor maar 23 euro. Een prikkie als je het aan ons vraagt! Heb jij altijd de angst dat apparaten nog aanstaan als je gezellig op een feestje bent?

No worries, deze stoomborstel heeft een automatische uitschakelfunctie. Hij schakelt over na 15 minuten naar de stand-by modus. Met een vermogen van 1190-1400 Watt is dit echt een ultieme must-have. Je kunt kiezen tussen een zwart/blauw kleur of een wit/blauwe. Hij is alleen te verkrijgen op de site van de Lidl en niet in de winkel. Dat wordt ‘rennen’ naar de website!

lidl silvercrest stoomborstel SHOP NU VOOR 22,99