lieke-van-lexmond-luxe-villa
Living

Lieke van Lexmond zet luxe miljoenenvilla bij Vondelpark te koop

Hoewel we best tevreden zijn met ons eigen optrekje, is het soms heerlijk om een kijkje in de luxueuze prachthuizen van de BN’ers te nemen. Zo bezochten we al eerder het droomhuis van Vivian Hoorn op Ibiza. Een week geleden lazen we dat Lieke van Lexmond en haar man Bas van Veggel hun prachtige villa aan het Vondelpark te koop zetten. Reden genoeg om wat foto’s van deze miljoenenvilla te bekijken. 

Voormalig kantoorpand aan het Vondelpark

Lieke van Lexmond en haar man Bas van Veggel kunnen met de verkoop van de luxueuze villa een goede winst opstrijken. Ze kochten het pand destijds als kantoorpand van €1,6 miljoen, en restaureerden het vervolgens tot de prachtige woning die het nu is. Het huis staat nu te koop voor 5,6 miljoen euro. Tijdens de restauratie hielden ze rekening met de historische elementen van het pand, waardoor de woning nog veel karakteristieke invloeden heeft.

Het huis kost een klein fortuin, maar dan heb je ook wel een paleisje: het herenhuis uit 1892 telt 5 etages van in totaal 392 m2. Een deel van het huis is te bereiken via een heuse glazen lift, die in het pand is gebouwd. Vanuit de slaapkamers kijk je uit over een prachtige stadstuin van maar liefs 75 vierkante meter, waar je de hele dag van de zon kan genieten. Je loopt de tuin in via een ‘romantische veranda’ die ook nog eens direct grenst aan het Vondelpark.

lieke-van-lexmond-keuken

Stijlvol interieur Lieke van Lexmond

De foto’s van deze droomvilla zijn inmiddels helaas van de website van de makelaar verwijderd. Of dit is gebeurd omdat er een koper is gevonden, is niet duidelijk. Het is in ieder geval duidelijk dat Lieke van Lexmond en haar man een goed gevoel voor stijl hebben: op de foto’s die we nog hebben kunnen opslaan zien we een gezellige woonkeuken met stijlvolle houten stoelen en en beige muren.

Ook de badkamer is stijlvol ingericht. Het natuursteen op de muren geeft een super natuurlijke en rustgevende sfeer aan het geheel. Wij zouden hier maar al te graag een spa-momentje voor onszelf hebben. Het smaakvolle interieur maakt ons niet alleen een beetje jaloers, maar geeft ons spontaan de kriebels om weer eens bij een van de 6 populairste interieurwinkels langs te gaan. Nu maar hopen dat het vakantiegeld snel binnenkomt.

lieke-van-lexmond-badkamer

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!