lild-anti-cellulitis-massageapparaat
Beauty

Cellulitis verslaan zonder dure behandeling met Lidl’s massageapparaat

Heb je er weleens aan gedacht om naast je bananen en broodjes ook je beauty artikelen bij de Lidl te halen? Dat is helemaal niet zo slecht idee, want ze hebben daar mega fijne producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Lidl doucheschuim die hetzelfde ruikt als Rituals Sakura? Nu hebben we weer een topper in de Lidl shop gespot. Dit Anti-cellulitis massageapparaat van de discounter zorgt voor een strakkere huid. 

Anti-cellulitis massageapparaat van de Lidl

Bindweefsel massages zijn tegenwoordig mega populair, maar o zo pijnlijk. Wil je het thuis liever op je eigen tempo doen? De Lidl verkoopt een anti-cellulitis apparaat. Deze ‘goodie’ stimuleert de bloedcirculatie en masseert het bindweefsel. Na een aantal sessie zal je een strakke huid bij jezelf voelen. Geen salon of man meer nodig dus.

Het massageapparaat van de Lidl heeft een compact, ergonomisch ontwerp met een verstelbare riem en is daardoor makkelijk in gebruik. Met 6 rollen voor verticale en horizontale massage en 2 standen van intensiteit, bepaal je zelf wat jij prettig vindt.

anti-cellulitus-lidl-massage SHOP NU VOOR 17,99

Goede beoordelingen

Je lichaam kan aardig veranderen nadat je de veertig hebt bereikt. Misschien is er wel meer cellulitis zichtbaar op je benen, wat je niet zo prettig vindt. Met dit massageapparaat kan je dat gemakkelijk zelf thuis aanpakken. Hij is flexibel inzetbaar voor verschillende lichaamszones en gelukkig ook makkelijk schoon te maken.

Aan de reacties en reviews te lezen is het massageapparaat een echte topper. van de 44 beoordelingen krijgt deze parel een 4.6 van de 5. Het snoertje blijkt wel wat kort te zijn, maar voor de rest is de meerderheid het erover eens dat hij een prima prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Voor maar 17.99 euro zit jij voortaan met dit apparaat te rollen op de bank. Let op, hij is alleen verkrijgbaar in de online shop van de Lidl, dus niet in de winkel.

silvercrest-lidl-anti-cellulitis SHOP NU VOOR 17,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!