loes-wichian-mafs
Media & Entertainment

Loes en Wichian van MAFS na 3 maanden nog bij elkaar?

We hebben dit jaar weer kunnen genieten van een heerlijk seizoen Married at First Sight. Niet alle stellen eindigde even succesvol. Zo liep ‘het wijnincident’ van Nicole en Martijn niet helemaal goed af en waren Remco en Paula ook niet aan elkaar gewaagd. Toch had de wetenschap aardig goed z’n best gedaan dit jaar. Maar liefst 4 stellen bleken hun trouwring bij het altaar niet af te willen. Helaas bleek het voor één koppel anders te lopen na de uitzendingen van MAFS.

Loes en Wichian van MAFS

Wij vonden Loes en Wichian stiekem het meest aandoenlijke koppel. Hoe Wichian zijn Loes elke keer aansprak met ‘schat’, daar werden wij toch zo gelukkig van. Toch zagen we het wel een beetje aankomen dat deze twee niet honderd jaar met elkaar zouden worden.

De laatste afleveringen was Loes een beetje afwezig en leek alle enthousiasme meer van manlief te komen. Zouden ze dan toch hun ringen hebben ingeleverd na de uitzendingen? Het antwoord kregen van van RTL Boulevard. Verslaggever Aran sprak daar met Loes en Wichian.

mafs-loes-wichian-later

Married at Frist Sight 3 maanden later

Het heerlijk vrolijke koppel Loes en Wichian besloten in de een-na-laatste aflevering van MAFS een getrouwd stel te blijven. Toch heeft dit huwelijk na de uitzendingen helaas geen stand gehouden. Aan RTL Boulevard verslaggever Aran vertellen ze dat hun huwelijk toch helaas gestrand is. Wichian heeft er behoorlijk moeite mee en Loes steunt hem daar heel lief in.

“Ik vind hem echt fantastisch, maar er moet meer zijn dan alleen dat. Alleen knuffelen is niet voldoende en dat moet hij ook niet willen. Hij verdient iemand die hem ook wil kussen en dat kan ik hem gewoon niet geven.”, aldus Loes. Toch heeft de krullenbol het er ook niet makkelijk mee. Ze zijn er allebei verdrietig om geweest, maar hebben het hoofdstuk nu kunnen afsluiten. Wil je het hele interview met Aran zien? Kijk deze dan terug op rtlboulevard.nl

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!