Media & Entertainment

Hier wil je dit weekend zijn: Longines Global Champions Tour van Valkenswaard

longines-global-champions-tour-valkenswaard
Foto: Pers

Heb je dit weekend nog niets op de planning staan en ben je gek op paarden? Dat komt mooi uit, want dit weekend vindt de Longines Global Champions Tour of Valkenswaard plaats. We kunnen flink trots op ons volk zijn, want Nederlanders domineren op de eerste en tweede plek. Dat wordt juichen en aanmoedigen! 

Longines Global Champions Tour van Valkenswaard

De spanning is om te snijden nu de paardensportwereld zijn aandacht richt op de aankomende Longines Global Champions Tour van Valkenswaard, die plaatsvindt in de iconische Longines Tops International Arena van 18 tot 20 augustus.

Deze 13e etappe van het seizoen belooft een spannend weekend vol actie in de wereldklasse van de springpaardensport te worden, aangevuld met een opwindende entertainment line-up voor het hele gezin. En dan wordt er ook nog eens ontzettend mooi weer voorspeld! Dat belooft een onvergetelijk familieweekendje te worden!

Nederlands beste paardensport talenten

In de schijnwerpers staan twee Nederlands beste paardensport talenten. We hebben het hier over Maikel van der Vleuten en Harrie Smolders. Het bekende duo in de paardensport staat momenteel op één en twee in de kampioenschapsranglijst aan de vooravond van hun thuiswedstrijd. Jij kan ze nu onder het genot van een heerlijk drankje en een zonnetje op je bol aanmoedigen.

De huidige nummer één van de wereld, Henrick von Eckermann strijdt voor zijn tweede LGCT Grand Prix overwinning van het jaar. Met negen van de tien springruiters uit de top 10 aanwezig in Valkenswaard dit weekend zoals; Christian Kukuk, Simon Delestre, Pieter Devos, Edwina Tops-Alexander, Malin Bayard Johnsson en Julien Epillard, wordt het een spannende, maar ook zeker een zware uitdaging.

longines-valkenswaard-paardensport

Waar kan ik kaartjes kopen?

De Longines Tops International Arena staat bekend om de spectaculaire sfeer en faciliteiten van wereldklasse. Door de rijke geschiedenis en levendige ambiance van de arena zal je deze dag niet snel vergeten. Het is zeker geen kwestie van ‘op een blind paard weten’, want mislukken zal deze dag zeker niet. Wil je meer informatie over de Longines Global Champions Tour van Valkenswaard en kaartverkoop? ga dan naar: www.topsinternationalarena.com

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!