Food & Drinks

Met heldin Lot Beukers leer je afvallen zonder een dieet

lot-beukers-afvallen-zonder-dieet

Word jij heel gelukkig van chocolade eten en kan jij al die lekkere snacks niet laten staan als ze liggen te pronken op een feestje? Kunnen wij ons goed voorstellen. Met al dat heerlijks wat er tegenwoordig te koop is, wordt het steeds lastiger om een dieet te volgen als je wat kilootjes kwijt wil. Voedingsdeskundige Lot Beukers gelooft niet in al die hippe diëten. Een duurzame gedragsverandering is wat je volgens haar nodig hebt.

Lot Beukers deelt kennis, kunde en verrassende recepten

Ooit was ze veel kilo´s zwaarder en kende ze een ongezonde relatie met voeding. Zo schrijft Lot zelf op haar site Lotbeukers.nl. Ze wilde het roer omgooien, maar diëten maakte haar ongelukkig. De blondine (of eigenlijk hippe grijsharige) ging opzoek naar wat wél werkte. Met haar populaire bak-en kookboeken laat zien wat er allemaal mogelijk is. Zo heeft ze al 8 toppers geschreven. De bijbel van Beukers is één van Lots klassiekers. Dit boek geeft jouw inzichten in hoe je verantwoorde keuzes kan maken.

De bijbel van Beukers bevat verrassende, smaakvolle en laagcalorische recepten. Wat dacht je bijvoorbeeld van het Hemelse Kaneelbrood en protein Speculaas Party? Met veel humor en in begrijpbare Jip en Janneke taal geeft ze onderbouwde uitleg over voeding en gezondheid. De recepten zijn niet alleen laag in calorieën maar ook nog eens mega ‘jammie’. Om er je vingers bij af te likken! Door al dat lekkers heb je dus bijna niet door dat je verantwoord bezig bent. Lot Beukers is zelf 45 kilo kwijtgeraakt met haar lifestyle methode.

Lot is dagelijks te vinden op social media

Beukie (zoals ze zichzelf noemt) houdt niet van al dat hippe gedoe. ”Ik ben niet op zoek naar hypegevoelig geneuzel, maar naar wetenschappelijk onderbouwde materie. Op deze manier vond ik geen tijdelijk dieet, maar heb ik voor gedragsverandering gezorgd en een passende levensstijl weten te vinden waar ik mij gezond en gelukkig bij voel. Voeding is niet langer meer mijn vijand, maar mijn passie”, aldus Lot.

Met haar boeken wordt gezond eten weer een feestje. Ook op haar Instagram is het trouwens dagelijks één dikke vette party. Lot is zeer actief op haar pagina en plaats regelmatig posts om te gieren. Met haar partner Else, a.k.a @frikandelse a.k.a ‘lievelings’ maakt ze heel wat avonturen mee. Grappig weetje: Else is trouwens ook voedingsdeskundige. Dat is nog eens makkelijk!