Ultiem zomerspeeltje Bol.com verkoopt superluxe watereiland voor 10 personen
Shopping

Ultiem zomerspeeltje: Bol.com verkoopt luxe opblaasbaar watereiland voor 10 personen

Ben jij helemaal toe aan die heerlijke zomervakantie? Die zonnestraaltjes laten zich al steeds meer van zich zien. Voordat alle mooie gadgets zijn uitverkocht, verklappen wij alvast een echte topper. Dit opblaasbare luxe watereiland maakt jouw zomer onvergetelijk. Creëer een tropisch gevoel met deze parel. Ibiza is vanaf nu om de hoek!

Bol.com verkoopt opblaasbaar watereiland

Deze gadget is een opblaasbar vlot, water eiland, platform, steiger, speelmat én aitrack ineen. Een hele mond vol dus! Voor spelende kinderen ideaal om vanaf te duiken en te zwemmen. Natuurlijk is het niet alleen voor de kids fantastisch, maar kan je er ook heerlijk op flaneren samen met je vrienden. Pak er een lekker drankje bij en zon op dit geweldige watereiland.

Een eigen eiland kopen is natuurlijk een droom voor velen. Het prive-eiland op de Loosdrechtse Plassen is nog steeds te koop voor iets meer dan 5 ton. Toch heb je dan maar een heel klein stukje grond. En  daarvoor betaal je ook nog eens de hoofdprijs. Gelukkig heeft Bol.com een goedkopere oplossing. Of naja, goedkoop willen we het niet noemen, maar leuk is hij wel. Op dit XXL waterbed kun je heel wat plezier beleven.

SHOP NU VOOR 1210

watereiland-bol-zomer-boot

Feestje op het water

Onze vrienden van Reisleven gaven ons deze geweldige tip. Met maar liefst 6 mensen kun je tegelijk op dit eiland staan. Hapjes en drankjes erbij en een goede zomer outfit ,en jouw zomer kan niet meer stuk. Je kunt het watereiland aan de boot vast maken. Met de uitvouwbate ladder ga je er gemakkelijk op en af.

Als je de boot stil zet kun je een feestje geven of lekker zonnen op het eiland. Zoals we al zeiden is het geen goedkope aankoop. Het opblaasbaar eiland kost je namelijk zo’n 1210 euro’s. Maar hey, dan heb je ook wat! Je kunt het eiland binnen 1 minuut opblazen door middel van de meegeleverde elektrische pomp. Geen gedoe dus met een voetpomp. Je koopt het watervlot op de site van Bol.com. 

watervlot-bol.com-eiland SHOP NU VOOR 1210

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!