madonna-onherkenbaar
Media & Entertainment

Madonna shockeert fans op TikTok met onherkenbare look

We zijn wel wat gewend van de Queen of Pop Madonna. Ze heeft de wereld  vaker op z’n kop gezet met gekke uitspraken, aparte acties en shocking foto’s. Daarnaast is ze ook niet vies van een beetje bloot. Zo kunnen we haar hier en daar met een blote buste of pikant pakje aan spotten. Toch heeft ze ons nu wel heel erg verbaasd met haar nieuwste TikTok post. De rockstar is bijna onherkenbaar met haar bleke wenkbrauwen en rode haar. 

Fans van Madonna zijn enorm bezorgd

Madonna is zo’n beetje de enige levende legend die we op deze aardbol hebben. Zo hebben we eerder al afscheid genomen van Michael Jackson, Prince en Whitney Houston. Helaas gingen deze popsterren heen doordat het lichamelijk of psychisch niet meer oké ging. Het artiestenleven is dan ook niet niks.

De queen of pop zet zich neer als een enorme powervrouw. Met haar energie en lef kan ze de hele wereld aan. En dat terwijl ze al langzaam richting de 70 jaar gaat! Kan je van een gemiddelde grijsharige oma niet zeggen. Waarschijnlijk houdt ze zichzelf ook fresh and fruity door relaties aan te gaan met mannen die allemaal zo’n dertig jaar jonger zijn. Toch hebben fans de laatste tijd wel twijfels over haar krachtigheid en maken zich zelfs zorgen over haar.

tiktok-madonna-onherkenbaar

Madonna onherkenbaar in nieuwste TikTok video’s

Met haar 64-jarige leeftijd ziet Madonna er nog geweldig uit. Er is dan ook geen rimpeltje te spotten op haar gezicht. De zangeres is niet vies van wat botox en cosmetische ingrepen hier en daar. Echter gaat ze nu wel heel ver. De queen of pop is bijna onherkenbaar in haar nieuwe TikTok video en dat maken haar fans ongerust. Zo was hetzelfde geval met Gwen Stefani die ook totaal onherkenbaar was door plastische chirurgie. 

Madonna is op haar TikTok kanaal te zien in een doorzichtig topje waarbij weinig aan de verbeelding is overgelaten. De camera komt steeds dichterbij waardoor we stiekem een beetje schrikken van wat we te zien krijgen. Het lijkt wel alsof ze een masker heeft opgezet en haar gezicht van plastic is. Fans noemen haar eng, vreemd en onherkenbaar. Wij hopen maar dat ze oké is.

@madonna♬ L$d – Luclover

@madonna♬ original sound – Christinamarie James

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!