mafs-reden-wijnincident-nicole-martijn
Media & Entertainment

MAFS: waarom ‘het wijnincident’ van Nicole en Martijn niet te zien was

Zit jij ook helemaal lekker in de afleveringen van Married at First Sight? Wij zitten elke dinsdag en woensdag braaf klaar met ons bakje popcorn om vervolgens te genieten van de afleveringen op Videoland. Het zal je als kijker vast niet ontgaan zijn dat er heel wat aan de hand is bij Nicole en Martijn. Op de bruiloft leken de twee nog voor elkaar gemaakt, maar op de huwelijksreis veranderde het sprookje in één grote ellende. Toch kregen we niet alle incidenten te zien van MAFS. Zowel het handrem- als het wijnincident werd niet gefilmd.

Nicole MAFS gooit wijn in gezicht van Martijn

Voor wie even een opfrisbeurt nodig heeft, vertellen we nog een keertje de voorafgaande situatie. Volgens Nicole ging het bij het diner al vrij snel een kant op die ze niet wilde. Op een gegeven moment was ze hier klaar mee en voelde zich machteloos en boos omdat ze geen weerwoord had. Op dat moment had ze uit machteloosheid wijn in het gezicht van Martijn gegooid. Zelf zegt de MAFS kandidaat hierover dat ze het heel rot vindt dat ze dit heeft gedaan. ”Het is niet zo netjes, maar ik vind zijn acties ook niet zo netjes.”.

Martijn had hier ook zijn zegje over en vertelde dat de drama inderdaad ontstond bij het diner. Hier begon hij over de rijstijl van Nicole en gaf aan dat hij vindt dat ze niet goed kan autorijden. Hij voelde zich enorm onveilig met haar rijstijl. Volgens Martijn viel dit in het verkeerde keelgat bij Nicole. Zij voelde zich aangevallen, pakte een glas wijn en gooide dat in zijn gezicht. ”Ik had liever dat ze verbaal aangaf hoe vervelend ze mij vindt. Je gaat niet met glazen wijn gooien. Het was nog een dure wijn ook nog”, lacht Martijn alle drama weg.

nicole-martijn-mafs

Niet als bij Married At First Sight wordt gefilmd

Wij waren wel benieuwd waarom niet alles op camera was vastgelegd. RTL Boulevard was dit nagegaan bij presentator Carlo Boszhard. Daarop had hij maar één simpel antwoord: “Het stond niet op camera. Ik heb gehoord dat de productie op gegeven moment te horen kreeg dat er ‘iets mis was gegaan’, en dat ze daarna er naartoe zijn gegaan. Er is nu kritiek, van ‘waarom hebben jullie dat niet gefilmd? Waarom zaten jullie niet bij hen in de auto bij het handrem incident?’ Nou, het is geen Big Brother.”

Uiteraard wordt niet altijd alles gefilmd en dat is misschien maar goed ook. Zonder camera’s kunnen de stellen elkaar beter leren kennen. Carlo denkt juist dat er gewacht wordt met dit soort ruzietjes tot de camera’s weg zijn. Misschien had het wijnincident in MAFS wel helemaal niet plaatsgevonden als de camera’s 24/7 het stel had gevolgd. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op een volgende aflevering op Videoland. En voor wie toch nog even wil genieten van de ‘goede momenten’ tussen het stel; hieronder wat foto’s van de bruiloft.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!