Media & Entertainment

Zijn Remco en Paula de volgende MAFS-mismatch dit seizoen?

remco-paula-mafs-mismatch

Dinsdag en woensdag zijn nu officieel onze favoriete dagen van de week. De reden? Dan staan er nieuwe afleveringen van Married at First Sight klaar op Videoland. En die wil je zien! Dat niet alles volgens een sprookje in het programma verloopt, hoeven we jou waarschijnlijk niet te vertellen als je elke week braaf naar MAFS kijkt. Na het ‘wijnincident’ tussen Nicole en Martijn was het toch echt officieel gedaan met deze twee. Gisteren zagen we hoe het steeds ongemakkelijker werd tussen Remco en Paula. Zou dat nog goedkomen?

Veel ongemakkelijke stiltes tussen Paula en Remco van MAFS

Tijdens de trouwerij konden we al weinig vuurwerk tussen deze twee ontdekken. Het enige moment dat er wat vonken te zien waren, was het punt dat Remco een compleet vragenvuur over zich heen kreeg van schoonmoeders. Keerpuntje: dit waren niet de vlammen van enthousiasme waarop we eigenlijk hoopten. Nee, dit waren pittige vonkje uit de ogen van Paula’s moeder. Zij was namelijk niet tevreden met de antwoorden die Remco gaf op haar persoonlijkheid quiz. Als moeders in de jury van de Voice zat, had ze ongetwijfeld niet voor de beste man omgedraaid.

Met zo’n moeder gingen we er misschien stiekem vanuit dat Paula ook een pittige tante bleek te zijn. Toch viel dit ons aardig tegen. Tijdens het ja-woord in MAFS gaf de brunette voorzichtig een kusje op de wang bij Remco. Uh, zeer ongemakkelijk als je het aan ons vraagt. We snappen dat je niet meteen je tong erin hangt, maar iets meer enthousiasme zou best leuk zijn geweest. Toch konden wij niet helemaal peilen wat Remco hier nou van vond. Daar kwam gisteren eindelijk verandering in.

Patrick bespreekt relatie met Paula en Remco

Terwijl wij ondertussen tenenkrommend zaten te kijken naar alle koetjes en kalfjes gesprekken tussen deze twee, waren we ook aan het wachten op wat meer sensatie in MAFS. Toen Paula vertelde dat ze wakker werd gemaakt met een massage van haar man, stikte we bijna van verbazing in onze popcorn. Een massage? Zou er dan toch lichamelijk contact zijn tussen het stel? De teleurstelling sloeg als snel toe toen Paula zei dat ze er niks bij voelde. Eindelijk kwam daar Patrick om de hoek kijken en ging dieper in op hun relatie.

Daar kwam ineens naar voren dat Remco het nooit leuk heeft gevonden dat hij maar een bescheiden kusje kreeg na het moment suprême. Paula antwoordde daarop dat ze eerst iemand beter moet leren kennen. Wij zijn benieuwd welke kant dit opgaat. Jammer dat de aflevering al zijn opgenomen, anders konden we Remco ons Womanly lijstje sturen met 7 tips waarmee een man een vrouw weet te versieren. Ach, ja misschien voor de volgende keer. Wij achtten de kans namelijk klein, of naja zeg maar minuscuul, dat deze twee nog bij elkaar zijn.

remco-paula-mafs