Style

5x de mooiste en meest magische Disney tatoeages

mooiste-disney-tatoeages

Heb jij tatoeages of denk jij er wel eens over om er een te nemen? Een tatoeage kan een mooie toevoeging aan je lichaam zijn, al kan je er ook flink spijt van krijgen. Veel mensen kiezen bij een tatoeage voor een illustratie met een persoonlijk verhaal. Zo zijn er mensen die kiezen voor tatoeages met een mooie herinnering, zoals een illustratie uit een Disney film. Wij verzamelden de 5 meest magische Disney tatoeages voor je. 

1. Magische Tinkerbell tatoeage

Een huidige trend op het gebied van tatoeages is een illustratie die bestaat uit een simpele lijntekening. Hierbij maak je geen gebruik van kleur in je tatoeage, maar is één lijn al voldoende. Zo heb je ook geen last van vervagende kleuren.

De Tinkerbell tatoeage is in veel verschillende vormen en maten te vinden. Je kunt er dan ook makkelijk je eigen draai aan geven. Veel mensen kiezen ervoor om in hun ontwerp ook Tinkerbell’s bekende fairy dust mee te nemen. Zo draag je altijd een beetje magie met je mee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P.Ink-Up (@p.ink_up)

 2. Minimalistische Sneeuwwitje tatoeage

Hou je wel van minimalistisch, maar ben je ook fan van kleur? Dan is deze Sneeuwwitje-inspiratie iets voor jou. Ondanks dat de tatoeage weinig details bevat, zie je toch duidelijk om wie het gaat.

Natuurlijk kun je ook andere Disney personages op dezelfde manier uitbeelden. Denk bijvoorbeeld aan de kleurtjes van Nemo of het rode haar van Ariel. Laat je creativiteit vrij, met deze stijl kun je alle kanten op.

3. Huisje van UP op je arm

Geef toe: de beginscene van de film UP zorgde ook bij jou voor een brok in de keel. De scène met het zwevende huis en de kleurige ballonnen is in korte tijd iconisch geworden.

Het verbaasde ons dan ook niks dat we deze tatoeage tegenkwamen. Met deze illustratie kun je lekker los met kleur. De tatoeage bevat geen zwarte buitenlijntjes, waardoor hij ondanks de vele kleuren niet te heftig is. Een super mooi plaatje met een ontroerend achtergrondverhaal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VISM STUDIO_Saegeem (@saegeemtattoo)

4. Tatoeage van een prinses

Hield jij als kind al van de mooie prinsessenjurken en droomde je weg bij Assepoester? Het liefst zouden we nog steeds zo’n mooi prinsessenleven hebben, maar helaas hebben we geen kasteel of prins op het witte paard.

Wat we wel kunnen nemen, is een tatoeage van onze favo prinses. Je kunt voor een kleine tatoeage gaan, of juist lekker groot met veel kleur. Een mooie reminder dat het leven toch nog een sprookje kan zijn.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rachael Elizabeth (@rachaeltattoo)

5. Kleine Simba tatoeage

90’s kids hebben bij het zien van deze tatoeage meteen de soundtrack van Lion King in hun hoofd. Vooral de epische beginscène staat ongetwijfeld in je geheugen gegrift.

Iedereen die deze tatoeage ziet zal hem dan ook meteen herkennen. Het beeld van de kleine baby Simba, die later een koning zal worden. Een symbool van kracht, liefde en hoop in één: wat ons betreft een mooie boodschap om op je lichaam te vereeuwigen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rhys’ Pieces (@rhyspiecestattoos)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!