magnetische-nepwimpers-beautytrend
Beauty

Magnetische nepwimpers zijn de nieuwste beautytrend op dit moment

Vind jij het ook altijd zo’n lastig om nepwimpers op te krijgen? Het is altijd zo’n gedoe en geknoei met het opplakken van de lijm. Binnen de kortste keren zitten ze los en hangt er een wimper scheef op je neus. Kan je zo door naar een Halloween feestje. Dit probleem is nu verleden tijd door de komst van magnetische nepwimpers.

Magnetische nepwimpers nieuwste trend in beautyland

Beautytrends komen en gaan. Zo schreven we eerder al over de meest bizarre beautytrend ooit: neushaar extensions. Deze extreme hype hebben wij hier op de redactie toch maar even overgeslagen. Nu hebben we een nieuwe trend ontdekt waar wel razend enthousiast over zijn: er bestaan namelijk magnetische nepwimpers.

Iedereen wil natuurlijk prachtige mooi volle en lange wimpers. Helaas zijn we daar niet allemaal mee gezegend. Wat moeder natuur ons niet heeft gegeven, kunnen we tegenwoordig zo uit de winkel halen. Misschien niet altijd dé oplossing, want we moeten uiteraard blij zijn met wat we hebben. Toch wil je naast een schitterende make-up look ook wel eens wat extra uitpakken.

magnetischep-nepwimpers-trend

SHOP NU VOOR 19,95

Hoe breng je de magnetische nepwimpers aan?

De naam van de wimpers zegt het natuurlijk al een beetje, je brengt ze aan door een magnetisch systeem. Zo heb je in een mum van tijd lange en volle wimpers. De magnetische nep wimper set bestaat uit twee delen: een eyeliner en de wimpers zelf. De magnetische eyeliner breng je boven je oog aan waar je de wimper aan kunt vastzetten. Het is wel belangrijk dat je dit goed doet, wat door de magneetsluiting kun je de wimpers niet meer zo makkelijk verschuiven als ze er eenmaal op zitten, maar oefenen baart kunst. 

Verwijderen van de magnetische wimpers gaat ook heel gemakkelijk. Je hoeft geen lijmresten weg te halen, maar kunt ze gewoon van elkaar loshalen. Om die reden kun je ze ook vaker gebruiken. Na gebruik moet je ze wel even schoon opbergen in de verpakking zodat je de volgende keer weer kunt aanbrengen. Heb je gevoelige ogen? Ook dan zijn magnetische nepwimpers wellicht iets voor jou. Omdat je geen lijm gebruikt, is het ook zeker geschikt voor dames met een allergie hiervoor.

Waar zijn de wimpers ze te koop?

Wij hebben een goedkope magnetische wimperset met eyeliner op Bol.com voor je gespot. Voor deze set betaal je maar 13,49 euro. Dat is zeker het proberen waard. Vind je het toch niet zo fijn om nepwimpers op te hebben? Dan is de viral TikTok wimperserum misschien wat voor jou. Hierbij heb je zelfs geen mascara meer nodig.

magnetische-nepwimpers- beauty

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!

SHOP NU VOOR 19,95