Beauty

Make-up trends 2022: met deze 7 trendy looks ben je on fleek

make-up-trends-2022

De donkere, winterse make-up looks hebben we gelukkig al een tijdje achter ons gelaten. We zitten volop in de zomer en dat merken we met dit heerlijke weer. Heb je ook zo’n zin in frisse, radiant make-up looks? Kijk mee naar alle make-up trends van 2022 en vind alle inspiratie voor prachtige looks.

1. De blush make-up trend

Dit jaar speelt blush de hoofdrol in make-up looks. We gaan voor warme blush tinten die duidelijk te zien zijn. Sterker nog, je kunt met blush zelfs een beetje contouren. Met een goede blush maak je je hele make-up look een stuk frisser! De L’oreal True Match Blush is onze favoriet op dit moment.

make-up trends van 2022

2. De eyeliner make-up trend

Eyeliner is deze zomer trending. We hebben het dan niet over de standaard winged eyeliner, maar over eyeliner in pastelkleuren en unieke vormen. Denk aan negative space eyeliner, dubbele eyeliner, floating eyeliner en nog veel meer toffe eyeliner technieken. Minimalisme met pastelkleuren en geometrische vormen ga je het meest in eyeliner zien. Laat je creativiteit er maar eens op los!

make-up trends van 2022

3. Glowy skin trend

We gaan deze zomer voor een natuurlijke dekking met een stralende finish. Om de perfecte glowy skin te krijgen, gebruik je de juiste skincare én make-up. Hydrateer je huid goed, gebruik SPF en breng een hydraterende primer aan. Gebruik een radiant of glowy foundation en maak het af met een prachtige highlighter. Hello, glowy skin!

make-up trends van 2022

4. Bushy brows trend

Bushy brows zijn al een tijdje hot, en dat blijven ze ook nog wel even. Voor het laminated, bushy effect kun je je wenkbrauwharen een lift geven of gebruik je een sterke wenkbrauwgel. Met brow soap kun je ook hetzelfde resultaat bereiken. Vul je wenkbrauwen in met een natuurlijke tint en voilà: je hebt bushy brows.

5. Tightlining trend

Tightlining is een techniek om je ogen nóg sprekender te maken. Je gebruikt er een oogpotlood voor, meestal zwart. Gebruik je wel eens oogpotlood op je onderste wimperrand? Met tightlining vul je je bovenste wimperrand in, onder en tussen je wimpers. Je benadrukt de vorm van je ogen en je mascara komt zo ook een stuk beter uit! Tightlining is vooral ideaal als je geen ster bent in eyeliner zetten, maar wel houdt van het effect.

make-up trends van 2022

6. Sparkle trend helemaal terug

Dit jaar staat in het teken van stralen. Dat zagen we al aan de glowy skin trend, maar er is nog veel meer sparkle in de make-up trends van dit seizoen!De sparkle make-up trends zien we voornamelijk terug in creatieve oogschaduw looks. Laat je ogen stralen met metallic oogschaduw, glitters en zelfs strass steentjes. Hoe meer sparkle, hoe beter.

make-up trends van 2022

7. Lipliner trend

We gaan deze zomer veel 80’s en 90’s vibes zien. Dat geldt ook voor lipliner! Het lippotlood dat je gebruikt is een tint of twee donkerder dan de lipstick waarmee je de rest van je lippen inkleurt. Je hoeft niet perfect te blenden zoals je misschien gewend bent. Een van de make-up trends dit jaar is namelijk dat je de lipliner juist wel mag zien.

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!