Beauty

5x de allermooiste make-up trends voor deze herfst

make-up-trends-herfst
Foto: Freepik

De make-up trends veranderen tegenwoordig voortdurend: soms is het niet meer bij te houden wat trending is in beautyland. Opvallende stijlen komen overal tevoorschijn, variërend van ijzige oogschaduws tot levendige kleuren – de mogelijkheden lijken eindeloos. Daarom hebben wij een lijstje gemaakt van de meest trendy beauty items. Zo ben jij helemaal op de hoogte van dé make-up trends van dit najaar.

1. Kleurrijke mascara

De normale zwarte mascara is niet meer van deze tijd. Gekleurde mascara is dé trend van 2023, zoals we ook al zagen aan de make-up op de runways. Donkerblauw, roze, zilver: je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat tegenwoordig.

Het is de perfecte manier om jezelf te laten zien en uit te drukken hoe je je die dag voelt. Perfect voor zowel voor een feestje als voor je dagelijkse look naar werk of studie.

make-up-trends-herfst-kleurrijke-mascara

2. Metallic nagellak

De metallic nagellak is al langer een trend in de beautywereld. Voor de herfst en winter is deze nagellak ideaal, aangezien het past bij de winterse vibe. Je kunt dit zowel op de gehele nagel doen, alleen op de randen of met een compleet kunstwerk.

Het flatteert elke huidtint en is mooi op iedere lengte en nagelvorm. Je zult honderden complimenten krijgen en uitblinken met deze nagels. En dat wil je natuurlijk!

make-up-trends-herfst-metallic-nagellak

3. ‘Bevroren’ oogschaduw

Ik hoor je al denken: bevroren oogschaduw? Nadat je deze trend kent, wil je niet meer terug. Geloof ons maar! Deze populaire look uit de jaren ’00 heeft weer een fantastische comeback gemaakt, en dat vinden wij maar al te fijn.

Het geeft je een onweerstaanbaar gezicht zonder dat je veel moeite hoeft te doen. Je hebt voor deze look alleen een metallic oogschaduw nodig en een kwastje, et voìla.

make-up-herfst-trends-oogschaduw-metallic

4. Opvallende lippen

Dit najaar is de zachte-lippen-look helemaal ‘je van het’. Zachtroze koelere tinten zijn het populairst en met een mooie glans eroverheen maak je de look helemaal af. Het geeft een lieve look die perfect past bij het najaar, aangezien je huid dan meestal iets lichter is.

Naast de zachte-lippen-look zijn opvallendere lippen ook helemaal trendy. Door de Barbie film lijken de fellere kleuren weer helemaal het ding te zijn. Dus dit najaar zit je sowieso goed, want iedere vrouw heeft deze kleuren lippenstiften of lipglossen in huis liggen.

make-up-trends-herfst

5. Glowy cheeks

De glowy look is eigenlijk de meest natuurlijke look die je kunt hebben. Je houdt de basis van je gezicht zo natuurlijk mogelijk, maar zorgt wel voor een enorme glans in je gezicht. Zo wordt je natuurlijke schoonheid het mooiste benadrukt.

Voor deze look kun je het beste een highlighter stick gebruiken, voor een mooie glans die de hele dag blijft zitten. Deze stick kan je op de meest gekke plekken van je gezicht doen, aangezien je hele gezicht moet glanzen wil je deze look creëren. Dus wees niet bang en smeer dit op je oogleden, lippen, wangen inclusief cheekbones.

make-up-trends-herfst-