prada-pumps-mango-dupe
Style

Deze Mango pumps van 79,99 zijn de perfecte Prada dupe

Een paar prachtige pumps van Prada staat al jaren op ons wensenlijstje. Helaas moet je voor een origineel paar diep in je buidel tasten. Waren wij dan ook even blij toen we deze geweldige Mango dupe van de populaire Prada pumps voorbij zagen komen. Met de pumps lijkt Mango in te spelen op de populaire dupe trend, waarbij betaalbare items van bekende merken worden verkocht. We zagen het al vaker bij parfums en beautyproducten, maar nu is ook de mode aan de beurt. Even sjiek, maar dan een stuk goedkoper!

Trending Prada pumps

We zagen veel influencers en celebs er al mee lopen: de zwarte slingback Prada pumps die geweldig staan bij zowel een jurkje als jeans. De pump heeft een kleine hak van 2 centimeter en is van echt leer. Op de neus staat het klassieke Prada logo. Niet zo’n fan van zwart? De Prada versie is ook in het knalrood verkrijgbaar.

Prachtig zijn ze, maar helaas komen ze ook met een flinke prijs. Voor een paas van deze zwarte slingbacks betaal je namelijk €890. Dat wordt nog even flink sparen dus. Maar zelfs als je de prijs er voor over hebt heb je pech, want de schoen is vrijwel overal uitverkocht.

prada-pump-mango-dupe

SHOP NU VOOR 79,99

Mango dupes 10 keer goedkoper

Drie hoeraatjes voor de Mango, want de Spaanse modeketen weet ons elke keer weer te verrassen met de leukste betaalbare items. Dit keer deden we een sprongetje van vreugde, want de Mango besloot een betaalbare versie van de Prada pump uit te brengen. Dat het een kopie van Prada is, zegt Mango er zelf niet bij. Maar we hebben het vermoeden dat ze graag meedoen aan de super populaire dupe trend.

En zeg nou zelf: ze zijn bijna niet van het Prada origineel te onderscheiden. De Mango pumps hebben ook een kleine hak van 2 centimeter, en dezelfde elegante punt. De pumps zijn gemaakt van echt leer en hebben een comfortabele zool. Sla ze snel in, want we hebben het zo het idee dat de pumps de winkel uitvliegen. Je koopt ze bij de Mango voor €79,99, meer dan 800 euro verschil met de versie van Prada. Rennen naar de Mango dus!

prada-pump-mango-dupe

SHOP NU VOOR 79,99

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!