marielle-smit-gezonde-babyvoeding
Life & Health

Onderneemster Mariëlle Smit verkoopt supergezonde babyvoeding

Als jonge moeder voed je je baby of peuter het liefst met alleen maar gezond eten, maar dit kost een hoop tijd en gedoe. Onderneemster  Mariëlle Smit liep tegen hetzelfde probleem aan toen ze elke avond groenten stond te stomen en te blenden in de keuken. Uit haar eigen behoefte aan een snellere oplossing ontstond het idee voor gezonde babyvoeding, en zo werd haar bedrijf Mama Deli geboren.

Succesvolle onderneemster Mariëlle Smit

Waarschijnlijk doet de naam Mariëlle Smit een belletje bij je rinkelen. Dat is niet gek, want de succesvolle 33-jarige is de afgelopen tijd vaker in de media genoemd. Zo won ze in 2022 de Bold Future Award als zakenvrouw van het jaar. De jury prees haar ‘moed, doorzettingsvermogen en kracht’. Het is niet verwonderlijk dat de jury deze eigenschappen in de jonge onderneemster benoemde, aangezien het eerste bedrijf van Mariëlle Smit (een uitzendbureau in de evenementen- en retailbranche) tijdens de coronaperiode een zware klap te verduren kreeg.

Maar de onderneemster liet zich niet uit het veld slaan. Net als haar broer Bas Smit is Mariëlle een rasechte onderneemster, die haar nieuwe bedrijf Mama Deli slim op de markt wist te brengen. ‘Ik ben een moeder met een missie’, vertelt ze aan MT Sprout. En die missie lijkt geslaagd: binnen 2 jaar heeft het bedrijf een eigen webshop en zijn de producten onder andere te vinden bij Albert Heijn, Dirk, Jumbo, Vomar, Crisp en Picnic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariëlle Smit (@mariellesmit)

Gezonde babyvoeding met expertise

De kracht van Mama Deli zit niet alleen in de uitsluitend natuurlijke ingrediënten, maar ook in de uitgebreide expertise achter de producten. Toen Mariëlle Smit aan haar Mama Deli-avontuur begon, had ze weinig kennis van gezonde voedselproductie voor kinderen. Daarom omringde ze zichzelf direct met een team van experts op het gebied van kindervoeding. Zo is de voeding niet alleen geselecteerd op voedingswaarde, maar ook op textuur en zelfs op de ‘mondmotoriek’ van de baby’s.

Door aandacht voor details en keihard werken groet het bedrijf van Mariëlle als kool. Op dit moment breidt het bedrijf zich ook verder in Europa uit, en heeft Mama Deli al honderdduizenden pakjes babyvoeding verkocht. Meer weten over Mama Deli? Bezoek dan de website of het instagram account van Mariëlle Smit. We verwachten nog veel meer van deze succesvolle vrouwelijke onderneemster te gaan zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mama Deli (@mamadeli.official)

Jij wilt ons natuurlijk ook volgen op Instagram 💖

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, de allerleukste winacties en een zee aan inspiratie!